Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Yeşim Kaynanası Beyhan Elendi Mi? Gelinim Mutfakta Tuğba Kaynanası Gönül Diskalifiye Mi Oldu?

Entrikanın bir an olsun durmadığı altın yarışması Gelinim Mutfakta son bölüm herkesi şoke eden karar geldi. Gelinim Mutfakta hayranlarına 2 kayınvalide diskalifiye olayı patlak verdi. Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta son bölüme damga vuran Beyhan ve Gönül kaynana elendi mi merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümde Yeşim’in kaynanası Beyhan ile Tuğba’nın kaynanası Gönül elendi mi? İşte yanıtı..

Entrikanın bir an olsun

Kanal D ekranının sevilen programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleri hız kesmedi. Hafta içi her gün saat 13.00’da ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm yaşananlar izleyiciyi şoke etti. Haftanın 5 günü ekrandaki yerini alan altın yarışmasında günün en güzel tabağını hazırlayan gelin çeyrek altın, hafta finalinde en yüksek puanları toplayan gelin 10 adet altın bilezik sahibi oluyor. Her hafta 10’ar gramlık 10 adet bilezik veren gündüz kuşağı programında olanlar oldu. Gelinim Mutfakta son bölüm yayınında sunucu Nursel Ergin şoke eden kararı açıkladı. Popüler gelinlerden Yeşim ile Tuğba programdan elenmek istediklerini söyledi. Ekip acil kodla toplandı ve Gelinim Mutfakta diskalifiye kararı verildi. Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim kaynanası Beyhan ile Tuğba kaynanası Gönül elendi mi? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN GÖNÜL DİSKALİFİYE

Gelinim Mutfakta son bölüme Yeşim ile Tuğba’nın elenme isteği damga vurdu. Kaynanaları Beyhan ile Gönül hanımın gizli şifreleri ortaya çıkan gelinler yarışmadan çekilmek istedi. Milyonlarca izleyiciye kendilerini rezil etmek istemediklerini söyleyen Yeşim Öksüz ve Tuğba Erurul kayınvalidelerinin gizli yazışmalarıyla şoke oldu. Beyhan ile Gönül kaynana arasındaki şifreli mesajlaşmanın ortaya çıkmasıyla popüler gelinler programı bırakma kararı aldı. Gelinim Mutfakta 1269. bölümde Yeşim’in Beyhan’ın kaynanası Fadime hanım ile, Tuğba’nın da Miyase’nin kaynanası Serap ile yarışmaya devam edeceği söylendi. Nursel Ergin’in açıklamayı yapmasıyla Beyhan kaynana gözyaşlarına boğuldu. Programdan gitmek istemediğini söyleyen Beyhan kaynana şoke oldu. Nursel Ergin ortalığı karıştıran Beyhan ve Gönül kaynanaların bir daha program formatına aykırı bir şey yapmamaları koşuluyla programa devam edeceklerini açıkladı.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta popüler gelinlerinden Yeşim’in kaynanası Beyhan Öksüz daha önce annesine bakmak için yapımdan ayrıldı. Annesinin vefat etmesiyle programa kaldığı yerden devam eden Beyhan Öksüz 55 yaşında. Aslen Amasyalı olan Beyhan kaynana 32 yıllık evli. İki çocuğu bir torunu olan kaynana Beyhan aşçı olarak çalıştı.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

GELİNİM MUTFAKTA GÖNÜL ERURUL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta’nın dişli gelinlerinden Tuğba’nın kaynanası Gönül Erurul Balıkesir Bandırma’da yaşıyor. Yarışmaya gelini Tuğba Erurul ile katılan Gönül kaynana, 3 yıl önce eşini kaybetti.