Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Tarifi GELDİ: Yok Böyle Bir Döner Malzemeleri! 7 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Nasıl Yapılır?

Gelinim Mutfakta severlerin takibine giren Yok Böyle Bir Döner tarifi geldi. 7 Mart Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1339. bölüm yıldızı Yok Böyle Bir Döner oldu. Haftanın dördüncü günü gelinlerin ödevi Yok Böyle Bir Döner tarifi burada. İşte Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner tarifi..

Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Tarifi GELDİ: Yok Böyle Bir Döner Malzemeleri! 7 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Nasıl Yapılır?

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün başladı. 7 Mart Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1339. bölüm start aldı. Haftanın dördüncü günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında gelinlerin ödevi Yok Böyle Bir Döner oldu. Hem lezzetli hem de doyurucu bir yemek tarifi olan Yok Böyle Bir Döner yapımı başladı. Gelinim Mutfakta gelinleri tezgah başına geçti ve Yok Böyle Bir Döner tarifini uygulamaya başladı. Peki, Yok Böyle Bir Döner nasıl yapılır? İşte 7 Mart Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner tarifi..

Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Tarifi GELDİ: Yok Böyle Bir Döner Malzemeleri! 7 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Nasıl Yapılır? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA YOK BÖYLE BİR DÖNER TARİFİ

MALZEMELER:

300 gram dana eti

1 su bardağı mantar

1 büyük soğan

2 diş sarımsak

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Tuz ve karabiber

Yarım limon suyu

Dürüm ekmeği veya lavaş

Taze yeşillikler

Hatay sos

Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Tarifi GELDİ: Yok Böyle Bir Döner Malzemeleri! 7 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner Nasıl Yapılır? - Resim : 2

YOK BÖYLE BİR DÖNER NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Yok Böyle Bir Döner tarifi için önce un, su ve süt ile lavaş hamurunu hazırlayın. Ardından dana etini ince ince dilimleyin.

Mantarları temizleyip dilimleyin. Tavaya zeytinyağını alıp ince dilimlenmiş soğanları soteleyin. Sarımsakları ekleyip kavurun.

Mantarları ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin. Ardından mantarlı sosa dana etlerini ekleyip kavurun.

Etler ve mantarlar iyice pişip suyunu çekince tuz, karabiber ve limon suyu ekleyip karıştırın.

Dürüm lavaşını ısıtıp içine yeşillikleri yayın. Üzerine hazırladığınız mantarlı etli karışımı dökün. Dürümü sıkıca sarın. Deneyen herkese afiyet olsun..