GEMZ GÜNLÜK KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024 CUMA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Günlük Şifre! 19 Temmuz 2024 Gemz Daily Code

Oyuncuların mücevherlere dokunarak Gemz Coin kazandığı Telegram oyunu Gemz günlük kombo belli oldu. 19 Temmuz Cuma günü oyuna giriş yapacak olan kullanıcılar için Gemz daily code belli oldu. Madeni paraları oyun kilidini açmak için kullanın. İşte 19 Temmuz Gemz günlük kombo kartları..

GEMZ GÜNLÜK KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024 CUMA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Günlük Şifre! 19 Temmuz 2024 Gemz Daily Code

19 Temmuz Gemz günlük kombo kartları belli oldu. Gemz günlük combo kartları sayesinde oyuncular Maden sekmesindeki belirli kartları ortaya çıkarmaya başladı. Günlük 5.000.000 jeton kazanma fırsatı sunan kripto para oyunu Gemz düzenli katılım, oynayış ve coin listeleme ekranı geldi. Haftanın beşinci günü oyuna giriş yapacak olan kullanıcılar için yeni liste geldi. Zynga ve Playco'nun kurucu ortağı olan Justin Waldron tarafından kurulan Gemz dünyasında günün şifresini kaçırmayın.

GEMZ DAILY KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024

Telegram en ünlü oyunlarından GemZ günün şifresi verildi. 19 Temmuz Perşembe günü oyun oynayanların dünyasında ilk sırada yer alan Gemz daily code verildi. GemZ 5.000.000 coin için oyunculara her gün çeşitli görevler, tahminler ve bilgi yarışmaları veriliyor. Doğru cevaplar ve tamamlanan görevler üzerinden kazandığınız puanları toplayın.

-HARDWARE WALLET

-RECLUSİVE BACKEND DEVELOPER

-AIRDROP

GEMZ GÜNLÜK KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024 CUMA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Günlük Şifre! 19 Temmuz 2024 Gemz Daily Code - Resim : 1

GEMZ DAILY COMBO NASIL GİRİLİR?

Telegram uygulamasından Gemz butununa tıklayın. "Şimdi Oyna" butonuna tıklayın. Oyun yüklenince "Mine" butonuna tıklayın.

"Kartlar" butonuna tıklayıp "Al" seçeneğine basıp ödüllerinizi toplayın.

İşlem tamamlandığında ödüller hesabınıza yüklenecek. Doğru kartı seçtiğinizde ekranda "Tebrikler" mesajı göreceksiniz. Ödülleri başarıyla alırsanız 5.000.000 jeton kazanacaksınız.

Kaynak: Şermin Temur