Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç kızlardan dostluk maçı!

Kocaeli Basket Spor Kulübü ve Antspor Kulübü, U16 kız basketbol takımları 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Kocaeli Basket Spor Kulübü

Hafta sonu Sapanca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar’ın ev sahipliğinde Sapanca Spor Salonu’nda yapılan hazırlık maçı güzel görüntülere sahne oldu. Kendi liglerinde iddialı olan her iki takım sezon öncesi son hazırlıklarını yaparken oyuncularının da son durumlarını da görmüş oldular. Her iki takımda bütün oyuncuların süre aldığı maç başından sonuna kadar denk kuvvetlerin çekişmesi halinde geçti.

KARŞILIKLI BİRBİRLERİNE DESTEK OLDULAR

Serdar Soydaş’ın yönettiği maçı çok sayıda sporcu velisi de büyük bir dikkatle izledi. Sapanca Spor Salonu’nu beğenen sporcular her iki takım için orta yakınlık mesafesinde olan bu salonda zaman zaman maç yapmak istediklerini de belirttiler. Önceki yıllarda basketbol alt yapılarının Anadolu Şampiyonaları grup maçlarında karşılaşarak birbirilerine tribünlerden destek olduklarını söyleyen her iki takım oyuncuları iki komşu şehrin takımları olarak aralarındaki dostluğun pekişmesi ve farklı spor dallarına ve seyircilerine de örnek olmasını dilediler.

KOCAELİ’DE 54, SAKARYA’DA 41 NUMARALI OYUNCUAR DOSTLUĞA ANLAM KATTILAR

İlimizin başarılı ve alanında isim yapmış spor insanı Mevlüt Salla’nın başkanlığını yaptığı Kocaeli Basket Spor Kulübü U16 kız takımı sahaya Berk Yazıcı antrenörlüğünde çıkarken Antspor ise antrenörler Seray Soydaş Yaralı ve Cevat Yaralı eşliğinde çıktılar. Maçta dikkat çeken güzel görüntülerden birisi de Kocaeli Basket SK takımında 54, Sakarya Antspor takımında da 41 sırt numaralı oyuncuların yer alması oldu. Skorun önemsenmediği maçta her iki takımın teknik heyetleri kendileri açısından sayıların değil, maçın genelinde yapılanların önemli olduğu ve oyuncuların son durumlarının çek edildiği ifade edildi.

MAÇ SONU ÖRNEK DOSTLUK FOTOĞRAFI VERDİLER

Maç sonrası her iki takım teknik ekibi ve oyuncuları birlikte fotoğraf çektirerek birbirilerine kendi liglerinde başarılar dilediler. Ayrıca hazırlık maçının yapılması için salon imkanı sunan Sapanca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar’a ve ekibine de teşekkür ettiler.