Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Semih’in yıldızlaştığı maçta Kartal, Portekizli’ye “hoş geldin” dedi: “3-0”

Beşiktaş Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında kendi evinde yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetimindeki ilk maçında Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Siyah beyazlılarda genç Semih yine golünü atarken, Kara Kartal’ın diğer golleri Rashica ve Fernandes’ten geldi.

Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş Tüpraş Stadı’nda Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetimindeki ilk maçına çıkan Kara Kartal, sahada 3-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş’a galibiyet gollerini son 4 maçta 5 golü bulunan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, Rashica ve Gedson Fernandes getirirken, siyah beyazlılar aldığı bu galibiyetle ligde puanını 35 yapıp 4.basamakta yer alırken, konul ekip Karagümrük ise 20 puanla 16.sırada kaldı.

SEMİH MAÇA DAMGA VURDU

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan genç Semih maça damga vurdu. Sergilediği performansla tribünlerden alkış alırken, bir de gol attı. Genç oyuncu böylece son 4 maçta 5 gol sevinci yaşadı. Beşiktaş’ın sezon başında İngiliz ekibi Norwich City’den kadrosuna kattığı Milot Rashica ise siyah beyazlı formayla 14. lig maçında 4. golünü atarken Kosovalı’nın 2 de asisti bulunuyor.

MAÇ ÖNCESİNDE SAYGI DURUŞU

Maç öncesinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasından dolayı bir dakikalık saygı duruşunda yapılırken, Beşiktaşlı futbolcular sahaya maç öncesinde “Milletimizin başı sağ olsun” yazılı pankartla çıktı. Ayrıca Beşiktaş Kulübü de maç öncesinde, sırasında ve sonrasında stat hoparlörlerinden müzik yayını yapmazken, İstiklal Marşı okunması sırasında kapalı alt tribünde büyük Türk bayrağı açıldı.