Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gencay Yıldıztekin istifa etti! Yavuz Ağıralioğlu ile hareket edecek…

İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir adayı olan Gencay Yıldıztekin partisinden istifa etti. Yıldıztekin bundan parti kuracağı konuşulan Yavuz Ağıralioğlu ile hareket edeceğini söyledi.

İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir

31 mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir adayı olan Gencay Yıldıztekin partisinden istifa etti. Seçimlerde 56 bin 278 oy alan Yıldıztekin eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partide siyaset yapacağını açıkladı.

“YERİMİ ALACAĞIM”

İşte Yıldıztekin’in açıklamasının tamamı: “ Bugüne kadar üyesi olduğum İYİ Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. istifamızın ardından Sn. Yavuz Agıralioğlu ile hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek için, Türkiye ‘nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi alacağım.

DETAYLI AÇIKLAMA YAPACAK

İYİ Parti’de geçirdiğim süre boyunca edindiğim tecrübelere, tanıştığım değerli insanlara, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmamıza vesile olan gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. ilerleyen günlerde, daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısında yapacağımı belirtmek isterim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim.”