Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler Kardeş Pası Turnuvası’nda rüzgar gibi esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 28-29 Eylül tarihlerinde Darıca Millet Bahçesi’nde Kardeş Pası 3×3 Sokak Basketbolu Şampiyonası düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 28-29
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen Kardeş Pası Sokak Basketbolu Şampiyonası, basketbol tutkunlarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.  Madenler Teksas birinci, Yıkıklar ikinci, West Side ise üçüncü olarak belirlendi.

TURNUVA COŞKUSU

14 yaş ve üzeri gençlerin katılımıyla düzenlenen bu şampiyonada, toplamda 12 takım mücadele etti. Her takım, 3 asil ve 2 yedek oyuncuyla sahaya çıkarak, potada adeta bir gösteri sundu. İki gün süren ve eleme usulü yapılan turnuva, gençlerin basketbol sevgisini ortaya koyduğu ve yeteneklerini sergilediği bir ortam haline geldi. Festivale dönüşen turnuvanın final maçının ardından ödül törenine geçildi. Şampiyon takım 20 bin TL, ikinci takım 18 bin TL, üçüncü takım ise 16 bin TL değerinde spor hediye çeki kazandı. Takımlara ödülleri ve kupaları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi yetkilileri tarafından takdim edildi.