Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençtürk ile Büyükakın yine gerildi! ‘Böyle hadsizlik yok’

İSU genel Kurulu toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Nazım Gençtürk arasında tartışma yaşandı

İSU genel Kurulu toplantısında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Toplam 17 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Başkanlık yaptı. Türkiye Belediyer Birliği Meclis Üyesi seçimleri sorası yaklaşık 5 dakika süren meclis toplantısı sonrası İSU Genel Kurulu yapıldı. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın Faaliyet Sunumu sonrası CHP grubu adına meclis üyesi Nazım Gençtürk söz aldı. Faaliyet Raporu kitapçığı ile ilgili imalarda bulunan CHP’li Gençtürk, “Doğrudan temin ile alınmış firma tarafından yapılmış. Yine aynı konuya girmeyeceğim. Basanın eline sağlık” dedi.

“YOLSUZLUĞUN BELGESİ OLMAZ”

Gençtürk’ün uslübundan rahatsız olan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “Uzman olduğunuz bir konu. Bir avukat olarak bu uslübu kullanığını için tebrik ediyorum. İtham etmeyin. Yolsuzluk hısızlı gibi hadsiz ithamlarda bulunmayın” dedi. Geçtürk ise “Yolsuzluğun belgesi olmaz” şeklinde yanıt verdi.

“BÖYLE BİR HADSİZLİK YOK”

Gençtürk’e tepki gösteren Büyükakın, “Böyle bir hadsizlik yok. Uslübunuza dikkat edin. Ben uslübuma dikkat ediyorum. Siz rüşvet ve hırslık ithamlarında bulunuyorsunuz. Demek ki uzman olduğunuz bir konu” dedi.