Gençtürk: Tutuş’un hayali Tahir Hoca’nın kayığına binmek

CHP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nazım Gençtürk, Muharrem Tutuş’un proje lansmanında yer alan projelere tepki gösterdi.

Gençtürk: Tutuş’un hayali Tahir Hoca’nın kayığına binmek

Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, geçtiğimiz gün düzenlediği lansman toplantısında başkan olması durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı. Başkan olması durumunda İzmit Merkezde bulunan derelerde gondol hizmeti vereceğini ifade eden Tutuş’un projesi tartışma konusu oldu.

TİYE ALDI

CHP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nazım Gençtürk, Tutuş’un gondol projesini tiye aldı. Tutuş’un projelerinin bir çoğunun Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklara ait olduğunu ifade eden Gençtürk, “Tutuş'un hayali Hoca’nın kayığına binmek” diyerek duruma tepki gösterdi.

YA BÜYÜKŞEHİR’İN YA DA ÇOKTAN YAPILMIŞ

Gençtürk konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kinaye yapmıyorum; İzmit Belediye Başkan adayı Sn. Muharrem Tutuş önceki gün bir lansman ile kazanması halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı. Elle tutulur projelerin tamamı ya bakanlık uhdesinde ya büyükşehir belediyesi yetkisinde ya da Fatma Kaplan Hürriyet tarafından çoktan yapılmış.

“TAHİR HOCANININ PROJELERİNİ ANLATMIŞ TAHİR HOCA DA ALKIŞLAMIŞ”

Ne var ki Sayın Tutuş, 5 yıl meclis üyesi olarak görev yaptığı şimdi de yönetmeye talip olduğu kentin belediyesinin icraatlarından bihaber! Sayın Tutuş hiç proje üretmeye mesai harcamamış, Büyükşehir belediye personelinin Tahir Hoca için hazırladığı çalışmayı kopyala yapıştır yapmış, çıkmış Tahir Hoca karşısında anlatmış, Tahir Hoca da alkışlamış.

Bakın neler vadediyor Sn.Tutuş;

METRO HATTI / Yetki Ulaştırma Bakanlığı- Büyüksehir Belediyesi

ALİKAHYA-TEM ARAÇ GEÇİŞİ/ Yetki Ulaştırma Bakanlığı- Büyüksehir Belediyesi

İNTERTEKS ALANINA YAŞAM MERKEZİ/ Mülkiyet hali hazırda olan uluslararası fuar merkezini yıkan Büyükşehir Belediyesinde

ESKİ VERGI DAİRESİ BİNASINI KULLANIMA SOKMA/ Mülkiyet İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü.

ESKİ BARO BİNASI KAVŞAK DÜZENLEME/ AKP İl başkanlığı çevresi dese daha rahat anlardık yerini / Yetki Büyüksehir Bld.

SERVETİYE CEPHESİ DÜZENLEME / Servetiye Başiskele Sınırlarında!

MOLA EVLERİ / İsmini değiştirince yeni proje olmuyor maalesef:)

(Bakınız; Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında Hayata geçirilen Çınar Projeleri, Otizm ve Spor Yaşam Merkezi, Alzheimer Yaşam Merkezi, Yaşama Destek Evi vb.)

Vee büyük vizyon projesi; GONDOL

Hangi dere belli değil, kim ıslah edecek dereyi belli değil. Atar Tahir Hoca bir sultan kayığı, bineriz hocanın kayığına, gezeriz salına salına... Alkışlayan bulunur nasıl olsa projesi.”

Gençtürk: Tutuş’un hayali Tahir Hoca’nın kayığına binmek - Resim : 1