Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: “Seçim sonuçlarını tek gündem yapmayacağız”

AK Parti Kocaeli Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini ifade ederek, “Seçim bitti. Sonuçları değerlendiriyoruz. Bunu tek gündem maddemiz haline getirmeyeceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: “Seçim sonuçlarını tek gündem yapmayacağız”

12 ilçede genişletilmiş danışma kurulu toplantılarını tamamlayan AK Parti Kocaeli Teşkilatı bugün sabah saatlerinde 108’inci Genişletilmiş İl Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Toplantıya Bakan Kurum’un yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Bakan Fikri Işık, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“KOCAELİ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI”

Programda söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Cumhurbaşkanı Erdoğan selamanı partililere iletti. Karaaslan konuşmasında, “Kurulduğundan bu yana ona yol arkadaşlığı yapan, şehirlerimizde ilçelerimizde, köylerimizde beldelerimizde elinden geleni ardına koymayan isimsiz kahramanlarımız oldu. Kocaeli bugün sanayisi, ticareti, çalışkan insanları ile Türkiye’nin parlayan yıldızı. Kocaeli’nin bir başka özelliği ise teşkilat bilincinin oturduğu, Türkiye’ye örmek olduğu bir şehirdir Kocaeli. Burada çok değerli siyasetçilerimiz var ömürlerinin büyük bir kısmını bu davaya adamış siyasetçilerimiz.

“ÇOK YALNIZ KALDIĞIMIZ ZAMANLAR OLDU”

Bu zorluklarda karşımıza çıkan görünmez tuzaklar oldu. Ama biz o birlikle beraberlikle o tuzakları bozmasını bildik. Çok yalnız kaldığımız zamanlarda oldu. Özellikle milli meseleler konusunda, demokrasinin gereği olarak tabi anlaşamadığımız zamanlar vardı ama milli meselelerde ayrı düştük. PKK’lıları çiçek böcekle ilan ettikleri günler geçmişte yaşanmadı. FETÖ’cülerle mücadelemizde yalnız bırakıldık. Biz önce Allah’a sonra milletimize güvendik.

“SONUÇLARI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Seçim sonuçları sandık sandık değerlendiriliyor. Önümüzdeki çok önemli bir dönem var. Seçim bitti. Sonuçları değerlendiriyoruz. Bunu tek gündem maddemiz haline getirmeyeceğiz. Önümüzdeki Türkiye yüzyılı var. Her şehir için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz nice projeler ve çalışmalar var. Biz inanıyoruz ki AK Parti kadroları olarak biz bu ülkenin sadece bugününden sorumlu değiliz” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş