Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'i davet etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin 7. yıl dönümü kutlamaları için eski Genel Başkan Meral Akşener’e dikkat çekici bir davette bulundu. Dervişoğlu, Ankara’da gerçekleştirilecek etkinliğe Akşener’i bizzat davet etti.

Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'i davet etti!
Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'i davet etti!

İYİ Parti’nin son yerel seçimlerde elde ettiği sonuçların ardından, başkanlık yarışına katılmayacağını açıklayan Meral Akşener’in olağanüstü kurultay kararı almasıyla partinin yönetimiyle arasındaki mesafenin açıldığı iddiaları gündeme gelmişti.

ELEŞTİRİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe’de ziyaret etmesi, kamuoyunda tartışmalara yol açarken, Akşener, parti üyeleri tarafından da eleştirilmişti. Yaşanan bu olayların ardından Akşener, sosyal medya hesaplarından gündeme dair zaman zaman paylaşımlar yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

DERVİŞOĞLU’NDAN ÖZEL DAVET

İYİ Parti, 7. yılını Ankara’da kutlamaya hazırlanırken, dikkat çekici bir adım atıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, özel olarak hazırlanan davetiyeyi bizzat Meral Akşener’e teslim ederek, 27 Kasım’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan "Adaletin Peşinde 7 Yıl" temalı programa davet etti. Bu davet, partinin geleceği açısından önem taşırken, Akşener’in katılımının partinin içindeki dayanışmayı artırması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Meral Akşener Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti