Sedat Peker'den ‘Köfteci Yusuf’ açıklaması

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf ile ilgili ismi yeniden gündeme gelen Sedat Peker, "Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım" dedi.

Sedat Peker'den ‘Köfteci Yusuf’ açıklaması
Sedat Peker'den ‘Köfteci Yusuf’ açıklaması

Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği ortaya çıktı. 3 yıl önce “Köfteci Yusuf’a çökme” davasında, hakkında kırmızı bültenle arama kararı bulunan ve halen Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan Sedat Peker’in de ismi geçmiş, ancak Peker söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

GERİLMİŞ

Domuz eti skandalının ardından da gündeme gelen ‘çökme’ olayına ilişkin Sedat Peker’den açıklama geldi. Köfteci Yusuf ile adının anılması nedeniyle ‘artık gerildiğini’ belirten Peker, “Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz” diye konuştu.

"NE SAÇMA İŞ"

Gazeteci Erk Acarer’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Peker, “Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her Bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: kamusonhaber.com.tr
Sedat Peker Köfteci Yusuf