Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Getir’den hack’lenme iddialarına cevap: Erişim mümkün değildir

‘Getir uygulamasının’ hacklendiği iddialarına Getir’den açıklama geldi. Açıklamada, “Kullanıcı özelinde kredi kartı bilgilerine erişim mümkün değildir” denildi.

‘Getir uygulamasının’ hacklendiği iddialarına

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Getir uygulamasının kişisel verileri sızdırdığını iddia etmişti. Bu iddialara Getir’den açıklama geldi. Açıklamada, “Hukuki süreci devam eden bu konuyu tekrar gündeme getirerek yeniymiş gibi kamuoyu algısı yaratmaya çalışmak, Getir’in ticari itibarını zedeleme çabasının ötesine geçmemektedir” denildi.

“ERİŞİM MÜMKÜN DEĞİLDİR”

İşte Getir’in açıklamasının tamamı: Bugün sosyal medyada paylaşılan Getir’de bazı kullanıcıların verilerinin çalındığı iddiası Mart 2023 tarihinde yaşanan durumun tekrar gündeme getirilmeye çalışılmasından ibarettir. Konuyla ilgili Getir, resmi hesaplarından 23 Mart 2023 tarihinde gerekli açıklamayı yapmıştır. Önemle tekrar belirtmek isteriz ki kullanıcılarımızın kredi kartı bilgileri Getir sistemlerinde tutulmayıp Mastercard’ın MasterPass sistemlerinde saklandığından kullanıcı özelinde kredi kartı bilgilerine erişim mümkün değildir.

“HER TÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ”

Mart 2023’te gündeme gelen iddiaya ilişkin savcılık ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu nezdinde gerekli inceleme ve soruşturmalar yürütülmektedir. Hukuki süreci devam eden bu konuyu tekrar gündeme getirerek yeniymiş gibi kamuoyu algısı yaratmaya çalışmak, Getir’in ticari itibarını zedeleme çabasının ötesine geçmemektedir. Bu ve benzeri haksız eylemler için her türlü hukuki hakkımız saklıdır.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,
Sıradaki Haber Bakanlık duyurdu: Başvuran vatandaşlara yardım yapılacak!