Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gıda alışverişini Migros’tan yapanlara toplam 600 TL hediye

Türkiye’de gıda ve perakende sektörünün en çok tercih edilen marketlerinden Migros ve Garanti BBVA’dan yeni bir kampanya geldi. Migros Sanal Market kullanıcıları 600 TL’ye varan fırsattan yararlanabilecek…

Türkiye’de gıda ve perakende

Migros ve Garanti BBVA ortak kampanyası gıda alışverişini bedavaya getirmek isteyenlerin dikkatini çekti. Bankanın resmi web sitesinden yapılan duyuruda Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlar, Migros sanal marketten 350 TL indirim kazanıyor. Ayrıca Money Bonus ile 250 TL harcama yapanlara da 250 TL ek Money Bonus hediyesi veriliyor.

Gıda alışverişinde cazip indirim fırsatlarını değerlendirmek isteyenleri ilgilendiren kampanya Garanti BBVA’dan geldi. Türkiye’de en çok tercih edilen süpermarketlerden Migros ile ortak kampanya düzenleyen bankadan 600 TL kazanma fırsatı başladı. Kampanya detaylarına göre 30 Kasım 2023’e kadar Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilk defa hesap açanlar bu fırsattan yararlanabilecek.

GARANTİ BBVA VE MİGROS 600 TL BONUS KAMPANYASI

Mobil uygulamayı kullanarak ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve 23MIGROS promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler kampanya kapsamına alınacak. 23MIGROS kodunun, mobil uygulamadaki Profil ve Ayarlar kısmında bulunan Promosyon Kodu Gir alanından girilmesi gerekiyor. Koşulları sağlayanlar Migros sanal markette 350 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 350 TL indirim koduna sahip olacak.

MONEY KREDİ KARTI HARCAMASINA 250 TL HEDİYE

Müşteriler indirim kodlarına Garanti BBVA mobil uygulamasının “Kampanyalar” alanından ulaşabilecek. Kupon kodları 3 gün içinde bu kısımdan paylaşılacak. Kişiye özel olan bu kodlar en geç 20 Aralık 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilecek. Garanti BBVA müşterileri 23MIGROS kodunu girerek 350 TL indirime ek olarak kredi kartıyla yaptıkları 250 TL alışverişe de 250 TL Money kazanacak.

Kampanya dahilinde kazanılan 250 TL Money kullanımı 15 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olup kullanılmayan bonuslar 16 Ocak 2024’te geri alınacak. İndirim kodları para ile satılamaz ve paraya çevrilemez. Ayrıca sadece Migros sanal markette geçerli olan tek kullanımlık kodlar bir alışverişte 1 indirim kodu şeklinde kullanılacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı