GIL VICENTE V AVS CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Gil Vicente v AVS karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Gil Vicente v AVS ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

GIL VICENTE V AVS CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta?

Gil Vicente, son dönemde istikrarlı bir performans sergileyemedi. Nisan ayında Moreirense'ye karşı bir galibiyet elde eden takım, ardından Arouca ve Boavista ile berabere kaldı. Mayıs ayında Farense'yi yenmeyi başardılar, ancak Estrela karşısında mağlup oldular. Haziran ve Temmuz aylarında, Penafiel ve Rio Ave'yi yenerken, Celta Vigo karşısında mağlup oldular. Deportivo ile de berabere kaldılar. Ağustos ayında Porto karşısında ağır bir yenilgi yaşadılar. Sonraki maçlarda AVS ve Estoril ile oynayacaklar ve son olarak Braga ile karşılaşacaklar.

AVS, son maçlarda etkileyici bir performans gösterdi. Mayıs ayında Portimonense'yi yendiler ve Haziran ayında da aynı rakibe karşı tekrar galip geldiler. Temmuz ayında Joane, Oliveirens ve Trofense ile oynadıkları maçlarda başarılı oldular. Porto II karşısında mağlup oldular, ancak ardından Sport.Gijon ile berabere kaldılar ve Acad. Viseu'yu büyük bir farkla yendiler. Ağustos'ta RaciFerrol'u yendikten sonra, Nacional ile berabere kaldılar. Sonraki maçları Gil Vicente ve V.Guimaraes ile olacak.

SANTA CLARA V PORTO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Futbol heyecanı Gil Vicente v AVS maçıyla devam ediyor. Gil Vicente v AVS 22.15’te yayınlanacak.

Gil Vicente - Son Maç Kadrosu:

Andrew

Jonathan Buatu

Ruben Fernandes

Sandro Cruz

Ze Carlos

Maxime Dominguez

Tidjany Chabrol

Roman Gbane

Kanya Fujimoto

Jorge Aguirre de Cespedes

Felix Correia

AVS - Son Maç Kadrosu:

Simao

Cristian Castro Devenish

Clayton Sampaio Pereira

John Anthony Mercado Cuero

Baptiste Roux

Giorgi Aburjania

Lucas Piazon

Rafael Vela Rodrigues

Nene

Samuel

Léo Alaba

Kaynak: Müjde Melek Şahin