Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GKD bayramlaştı Uyuşturucuyla mücadele mesajı verdi

Genç Kocaelililer Derneği, geleneksel bayramlaşma programında misafirlerine pilav ve kavurma ikram etti. Programda uyuşturucu kullanımının arttığına dikkat çeken GKD Başkanı Uçan, bu konuda çalışma yapan derneklerle iş birliği içinde olacaklarını söyledi

Genç Kocaelililer Derneği, geleneksel

Genç Kocaelililer Derneği, GKD Kafe’de bayramlaştı. Yağmur sebebiyle kafede bayramlaşan GKD’liler katılımcılara pilav, kavurma ve ayran ikramı yaptı. GKD Başkanı Sinem Uçan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına; YRP Milletvekili Mehmet Aşıla, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, YRP İzmit İlçe eski Başkanı Musa Kahya, siyasi isimler ve STK temsilcileri katıldı.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

GKD Başkanı Sinem Uçan, bayramlaşma programına katılanların bayramlarını kutlayarak “Geleneksel bayramlaşma programımızda sizleri bir arada görmek çok güzel. Buraya katılarak bizim soframıza misafir oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz siyasi partilerimizin yöneticileri, STK temsilcilerimiz, çok kıymetli basın mensuplarımız her zaman yanımızda oldunuz. Derneğimizin önceki dönem başkanları hepinize çok teşekkür ediyorum. Birlik beraberliği bu şehirde gösteren bir derneğiz. Birlik beraberliğimiz ne kadar gösterirsek o kadar güçlüyüz. İzmit’imizin kurtuluş günüydü. İzmit’imizin kurtuluş gününü kutluyorum” dedi.

‘UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDECEĞİZ’

Sözlerini sürdüre Sinem Uçan, “Derneğimizin bir sloganı var. Genç Kocaelililer Derneği, bu kentin istikbalidir. Gençlerle ilgili birçok şey yapılıyor. Bir vatandaşımız arefe günü uyuşturucu kullanan bir genç tarafından öldürüldü biliyorsunuz. Gençlerimizin uyuşturucuyla mücadele konusunda kentimizde çok güzel şeyler, iyi işler yapılıyor belki ama biliyorsunuz uyuşturucu kullanma yaşı maalesef çok aşağılara düştü. Bu konuda özellikle kentimizde atık bu olayların yaşanmamasını istiyoruz. Bu konuda çalışma yapan derneklerimiz varsa onlarla birlikte proje yapmaya hazırız. Bu konuda bu kentin istikbali olduğumuzu göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 ‘SİYONİSTLER DÜNYAYA NİZAM VERMEK İSTİYOR’

YRP Milletvekili Mehmet Aşıla ise “Kentimizin İstikbali Genç Kocaeliler Derneğini ve sizleri sevgi saygı ile selamlıyorum. Bu derneğe ne kadar önem verildiğini katılımdan anladım. Gençlerin geleceğiyle alakalı başkanımız önemli şeyler söyledi. Milli görüşün banisi Erbakan Hocamız, mezhep farkı din farkı gözetmeksizin bütün insanlığın kurtuluşu için çalışmak zorundayız demişti. Bu problemlerin çözümü için bu anlayışın olması gerekiyor. Mecliste çalışmalarımızı sürdürme gayretindeyiz. Önemli olan dünyaya yeni bir nizam vermek isteyen satanist, siyonist, emperyalistlerin Türkiye ayağını Gazi Mecliste bozmak için kendimizi adadık. Karbon ayak izi, şap, pandemi bu gibi oyunları bozmak için çalışmaya karar verdim” dedi.