Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökçe olmadığında onlar yönetecek!

Derince Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısında Belediye Meclisi Başkan Vekilleri seçildi.

Derince Belediye Meclisi yeni

31 Mart Yerel seçimlerinde yüzde 48,28 oy alarak belediye başkanı seçilen Avukat Sertif Gökçe, geçtiğimiz hafta Perşembe günü mazabatasını alarak göreve başladı. Göreve gelir gelmez hızla çalışmalara başlayan Gökçe, bugün ilk meclisini topladı. Böylece 30 yıl sonra CHP’ye geçen Derince Belediyesi CHP iktidarında ilk toplantısını yapmış oldu. İlk toplantıya izleyici katılımı da bir hayli yoğun oldu.

“TOPLUMU İŞİN İÇİNE KATACAĞIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile açılışı yapılan yeni dönemde ilk konuşmayı Başkan Sertif Gökçe gerçekleştirdi. Gökçe yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta bir yerel seçim yaşadık. Halkın iradesi ile böyle bir meclis tablosu oluştu. BU meclis çok ılımlı bir şekilde çalışacak. Derince’nin hak ettiği tüm projeleri bu meclis ile hayata geçireceğiz. Bütün arkadaşlarımızın canla başla çalışacağına, halkın yararına olan projelere destek olacağını umuyorum. Halkımız ile birlikte uuymlu bir çalışma sergileyeceğimizden emin olabilirsiniz. Halka rağmen çalışma yapmayacağız. Toplumu işin içine katacağız. İnsana dokunmayan proje üretmeyeceğiz. Kurullara seçilecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

KATİP VE BAŞKAN VEKİLLERİ SEÇİLDİ

Meclis toplantısının birinci gündem maddesinde meclis katipleri seçimi yapıldı. Meclis katipliğine Evrim Gülsoy ve Melih Can Er seçildi. Daha sonra ise Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçimi yapıldı. Başkan vekilliklerine Abdurrahman Akgül ve Saniye Türk seçildi.

Derince Belediyesi’nde encümen belirlendi!

Sertif Gökçe ilk toplantısında uyum mesajı verdi!

Derince artık o birlikte değil! “Atıl kalan birlikler”

İşte Derince Belediyesi’nin komisyon üyeleri!