Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökçe şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe çalışmalarına devam ediyor. Gökçe, dün akşam iftar programı düzenledi. 

31 Mart'ta yapılacak olan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe seçim çalışmalarına devam ediyor. Gökçe, dün akşam iftar programı düzenledi. Şehit ve gazi yakınlarını iftar programında ağırlayan Gökçe, “Sizlerin yeri her zaman bizim başımızın üstündedir. Her zaman baş tacımızsınız. Sizler için ne yaparsak azdır” dedi.

“SİZLER HER ZAMAN BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

Derince Yenikent Mahallesi’nde bulunan Tanyıldız Restoranda gerçekleşen iftar programına CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin yanı sıra eşi de katıldı. Gökçe yaptığı açıklamada; “Değerli misafirlerimiz; iftarımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizler bize şehitlerimizin emaneti ve vatan savunmasında gazi olanlar ve gazi yakınlarısınız. Sizler bu ülke için en değerli varlıklarınızı, kiminiz eşinizi, kiminiz babanızı, kiminiz kardeşinizi kaybettiniz. Yani en değerli varlığınızı kaybettiniz. Bundan daha ötesi olamaz diye düşünüyorum. Onun için sizlerin yeri her zaman bizim başımızın üstündedir. Sizler her zaman baş tacımızsınız” diye konuştu.

“EN FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Sertif Gökçe açıklamasının devamında; “Biz her zaman, seçildiğimiz günden sonra da sizler için ne yaparsak azdır. Sizler gerçekten bizim için şehitlerimizin emanetisiniz. Gazilerimiz de bizim için çok kutsal ve çok değerli insanlardır. İnanın bundan sonraki zamanlarda sizler için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Bu vesileyle tekrar buraya kadar geldiğiniz için, bizimle birlikte oruçlarınızı açtığınız için hepinize çok çok teşekkür ederim. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun sağlıklı bir yaşam diliyorum. Afiyet olsun, hoş geldiniz sefalar getirdiniz” ifadelerine yer verdi.