Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökdeniz Bayrakdar: İki takım da başarılı olur inşallah

Kocaelispor’da yetişen ve geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor’dan Bodrumspor’a transfer olan Gökdeniz Bayraktar sorularımızı yanıtladı.

Kocaelispor’da yetişen ve geçtiğimiz

BODRUM’A TRANSFERİNDEN 62.500 EURO DAHA GELECEK

Kocaelispor’a Antalyaspor’a transferinden 1 milyon lira ve 2 kamp kazandıran, Bodrumspor’a transferi sonrası da satıştan pay olarak 62 bin 500 Euro daha kazandıracak olan Gökdeniz Bayrakdar, Bodrumspor’un 2-1 kazandığı maçın ardından Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gökdeniz şehre selam gönderirken iki takımın da başarılı olmasını diledi.

EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAKLARINA İNANIYORUM

Kocaelispor taraftarının İzmit’te kendisini en iyi şekilde karşılayacağına inandığını belirten Gökdeniz şu şekilde konuştu: Öncelikle belirtmek isterim ki, Kocaelispor’un benim için çok farklı çünkü Kocaelispor sayesinde buralara kadar geldim. Hazırlık maçında rakip olduk, gol attım ama tabii ki sevinme gibi bir şansım yoktu. Güzel bir maçtı, galip geldik ancak önemli olan dostluk, kardeşlikti. Ligde de hem bize hem de Kocaelispor’a başarılar dilerim. Kocaelispor taraftarının beni sevdiğini biliyorum. İnşallah İzmit’e geldiğimde beni en iyi şekilde karşılayacaklarına inanıyorum.

 

İNŞALLAH BU SEZON OLACAK

Bu sezon da bana uğurlu gelen 41 numarayı giymeye devam edeceğim. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon Süper Lig finaline kadar yükseldik ve Pendik maçına kadar da çok güçlü geldik, motivasyonumuz da çok yüksekti. Süper Lig’e yükseleceğimize inanıyorduk ama olmadı. Maç içinde çok da gol kaçırdık aslında, ardından golü yedikten sonra toparlayamadık. İnşallah bu sezon olacak. Kocaeli’ye, Kocaelispor taraftarına, büyük camiaya ve Kandıra’ya selamlarımı gönderiyorum.