Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Çınar kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gökhan Çınar, son dönemin

Gökhan Çınar, son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri. Özellikle “Katarsis” adlı YouTube programıyla adından sıkça söz ettiriyor. Peki, bu başarılı klinik psikolog kimdir? İşte Gökhan Çınar’ın hayatına dair bilgiler…

GÖKHAN ÇINAR KİMDİR?

Gökhan Çınar, 23 Aralık 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden burslu olarak mezun olan Çınar, klinik psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi. Öğrenim hayatı sırasında Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde staj yapma fırsatı buldu.

Kariyerine Türk Psikologlar Derneği’nde “Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimi alarak başlayan Çınar, bu eğitiminin ardından bireysel psikanaliz eğitimi aldı ve EMDR eğitimini tamamladı.

Medya sektöründe de etkin bir şekilde yer alan Çınar, 12 yaşından itibaren çocuk programlarıyla başladığı medya kariyerini radyo, televizyon ve dergilerde programcı, genel yayın müdürü ve yazar olarak sürdürdü. Psikolog olarak mesleğini devam ettirirken medya çalışanlarına seminerler düzenledi. Müzik ve psikoloji üzerine yaptığı röportajlar dikkat çekti.

Eğitim sektöründe de aktif olan Gökhan Çınar, Keşif Psikoloji ve Eğitim Merkezi ile SizDrama Sanat, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde çocuk ve ergen psikoloğu olarak görev aldı. Oyun Terapileri Derneği’nin kurucu üyeleri arasında yer alıyor.

16 yıllık klinik psikoloji kariyerinin yanı sıra JoyTürk’ün radyo müdürlüğünü de üstlenen Çınar, ‘Geçecek mi?’ adlı deneme kitabının da yazarı. Son olarak YouTube’da “Katarsis” adlı sohbet programıyla izleyici karşısına çıkıyor.

Özel hayatında da başarılı bir profil çizen Gökhan Çınar, psikoterapist Berrak Artemiz ile evli ve bu mutlu birlikteliklerinden bir çocukları bulunuyor.

Gökhan Çınar, hem medya hem de psikoloji alanında katkılarıyla adından söz ettiren, alanında uzmanlaşmış bir isim olarak öne çıkıyor.