GÖKHAN ÇIRA ÇOCUKLU PAYLAŞIM SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI! Gökhan Çıra Çocuğu Kimden? Gökhan Çıra Kimdir, Kaç Yaşında?

Eski futbolcu Gökhan Çıra çocuklu paylaşım olay oldu. 2 yaşındaki çocukla yaptığı sosyal medya paylaşımı ardından ifadesi alınacak olan Gökhan Çıra çocuğu merak konusu oldu. Peki, Gökhan Çıra çocuğu kimden? Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

GÖKHAN ÇIRA ÇOCUKLU PAYLAŞIM SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI! Gökhan Çıra Çocuğu Kimden? Gökhan Çıra Kimdir, Kaç Yaşında?

Gökhan Çıra çocuklu paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya takipçilerinin odak noktası olan Gökhan Çıra paylaşım kullanıcıları harekete geçirdi. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile evliliğini sonlandıran Gökhan Çıra paylaşımındaki çocuğun kim olduğu merak edildi. Kullanıcılar arama motorlarında Gökhan Çıra çocuğu kimden sorusuna yanıt aradı. Peki, Gökhan Çıra kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GÖKHAN ÇIRA ÇOCUĞU KİMDEN?

Gökhan Çıra çocuklu paylaşım ünlü futbolcu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile yolları ayırdı. Ünlü çift evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi oldu. Boşanma davası ardından yolları ayrılan Gökhan Çıta ile Selin Ciğerci çocuklarıyla ayrı ayrı görüşmeye başladı. Gökhan Çıra 2 yaşındaki S.S.Ç. isimli kız çocuğuyla paylaştığı fotoğraf ardından sosyal medyanın odak noktası oldu. Gökhan Çıra hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

GÖKHAN ÇIRA ÇOCUKLU PAYLAŞIM SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI! Gökhan Çıra Çocuğu Kimden? Gökhan Çıra Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 1

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Şubat 1996 Tokat doğumlu Gökhan Çıra eski futbolcu ve iş insanıdır. Profesyonel futbol kariyeriyle adından söz ettiren Gökhan Çıra kanat pozisyonlarında görev aldı. Bir dönem sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci ile evli olan Gökhan Çıra magazin dünyasına giriş yaptı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlü çift boşanma kararı aldı. Evli oldukları dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olan Gökhan Çıra paylaşım ardından ifadesi alınması ve çocuğun yetiştirme yurduna verilmesi istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ