Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Çıra Selin Ciğerci Son Dakika: Selin Ciğerci Soruşturma! Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci Gerçek Adı

Dilan Polat ve Engin Polat tutuklama ardından sosyal medya karıştı. Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı. Gökhan Çıra Selin Ciğerci son dakika MASAK bu kez ünlü çift için harekete geçti. Peki, Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci gerçek adı ne? İşte yanıtı..

Dilan Polat ve Engin

Gökhan Çıra Selin Ciğerci son dakika açıklaması geldi. Tüm Türkiye’nin merakla takip ettiği Dilan Polat ve eşi Engin Polat tutuklama kararı ardından yer yerinden oynadı. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ünlü isimler bir bir araştırılmaya başladı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında çıkan “kara para aklamak”, ”vergi kaçırmak” ve ”örgüt kurmak” gibi suçlar ardından tutuklandı. Neredeyse bütün Polat ailesinin tutuklandığı dava Türk halkının araştırmalarında yer aldı. Geçtiğimiz yıllarda “Şampiyonlar Ligi” notuyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler bir bir araştırılmaya başladı. Güzellik merkezi sahiplerinin mal varlıklarına el konulması gündeme geldi. Bu noktada bir başka güzellik merkezi sahibi olan fenomen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra son dakika kararı geldi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı. Peki, Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci gerçek adı ne? İşte Gökhan Çıra Selin Ciğerci gelişmesi..

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA SORUŞTURMA

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya platformu X üzerinden paylaşım yaparak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattığını duyurdu. Dilan Polat olayı ile birlikte adı duyulmaya başlayan MASAK, Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında “kara para aklama” iddialarına ilişkin inceleme başlattı. Selin Beauty isimli güzellik merkezleri bulunan Selin Ciğerci, MASAK takibine girdi. Açıklama ardından Selin Ciğerci, “Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı’na koyun, kendimi orada asarım” dedi. Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı Şampiyonlar Ligi isimli fotoğraf karesinde bulunan Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut’un Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tüm mal varlığına el konuldu. Söz konusu isimlere yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NE İŞ YAPIYOR?

Flaş açıklamaların ardından arama motorlarında Selin Ciğerci sevgilisi, Gökhan Çıra kimdir, Selin Ciğerci ne iş yapıyor, Gökhan Çıra Selin Ciğerci sorgusu yapıldı. 4 Nisan 1984 İstanbul doğumlu Selin Ciğerci fenomen ve şarkıcıdır. 2017’lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışıyor. Selin Ciğerci, Okan Ünsal adıyla Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katıldı. 2018’de şarkıcı Ebru Polat ile Beş Karat isimli şarkı çıkardı. 2019’da Hikaye şarkısına klip çekti. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada Bebek Okan adıyla ünlendi. 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Kendisine ait Selin Beauty adlı bir güzellik merkezi ve kozmetik ürün markası olan Selin Ciğerci sanat camiasıyla yakın arkadaş. Uzun süre futbolcu Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci nikah masasına oturdu ancak ilişki uzun sürmedi. Ünlü çift 2022 tarihinde bir kez daha denedi ancak yine olmadı. Son kez boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti bir kız bebek evlat edindi.