Gökhan Ercan, "Psikolojim ve keyfim yerinde"

CHP İl Kongresinin en bomba ismi CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, gazetemize yaptığı açıklamada keyfinin ve psikolojisinin yerinde olduğunu söyledi.

Gökhan Ercan, "Psikolojim ve keyfim yerinde"

Cumhuriyet Halk Partisi 38’inci olağan kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti. Tansiyonun bir hayli yüksek olduğu kongrede partinin tek CHP’li belediye başkanı kurultay delegesi yazılmadı. Kurultay delege listesini beğenmeyen CHP İzmit İlçe Örgütü kongreyi terk etti. Gergin geçen kongrenin ardından CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gazetemize açıklamalarda bulundu.

"KEYFİM YERİNDE"

Keyfinin ve psikolojisinin yerinde olduğunu ifade eden Ercan, süreç ile ilgili geniş kapsamlı basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti. Kongreden sonra İl Başkanı ve milletvekilleri ile görüşmediğini belirten Ercan, bugün yönetim kurulu toplantısı yapacaklarını söyledi.

“BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM”

Ercan yaptığı açıklamada, “Sağlığım, sıhhatim psikolojim, keyfim yerinde. Cumartesi günü kongreyi bitirdik. Pazar herkes dinlendi. Bugün de herhangi biriyle görüşmem olmadı. Konu ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Süreç hakkında basın mensuplarına bilgilendirme yapacağım. Bugün yönetim kurulu toplantımız var. Orada konuşup toplantı günü ve saati ile ilgili bilgi vereceğiz” dedi.