Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Gökhan Ercan’ı ben önerdim”

TBMM eski Başkanvekili ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar Nokta TV’de yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk oldu. Akar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

TBMM eski Başkanvekili ve

TBMM eski Başkanvekili ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar Nokta TV ekranlarında yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk oldu. 12 yıl kesintisiz milletvekilliği yapan Haydar Akar, CHP İl Kongresi’nde Gökhan Ercan ile yaşadığı sıkıntıyı anlattı. Süreci anlatan Akar, “İlçe başkanları kendi aralarında eskilerden hiç kimse olmasın diye anlaşmışlar. Benim kurultay delegeliği talebim olmadı. Böyle bir sıkıntım yok. Gökhan Ercan beni partide en iyi tanıyan insanlardan biri. Hiçbir zaman hakkında olumsuz bir şey söylemem. Son zamanlarda kimden etkilendi bilmiyorum.

“OLAYLARLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİLENMEDİM”

Bülent Sarı ‘Haydar Akar benim kırmızı çizgimdir’ demiş ve kestirip atmış. Bu konuda taviz vermemiş. Ben olaylarla uzaktan yakından ilgilenmedim. Ben isim de vermedim. İlçe, il başkanlarına şunu alın bunu alın demem. Ben hep şunu şiar edindim: Kim gelirse gelsin partiden geliyor, dışardan biri gelmiyor. Ben benimle çalışmak isteyen herkesle çalışırım. Benimle aynı ekip içerisinde yürüyecek diye bir şey yok. Ben ekipçi bir insan değilim.

“SEÇİM KAZANMANIN HIRSIYLA…”

Gökhan’ı gençlik kollarından beri tanırım. Atama sırasında Gökhan Ercan’ı öneren benim. En iyi yapacak insanın o olduğunu da söyledim. O seçim kazanmanın vermiş olduğu hırsla bütün işi benim organize ettiğimi düşünmüş. Böyle bir hırsa kapılmış. Böyle talebim olmadı. 86’dan beri çok liste yapıldı. Ama ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım” dedi.

Karaosmanoğlu beni arayıp, gündeme getirmemi isterdi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?