Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan ve Selman: Bu takım şampiyonluğu hak ediyor

Gölcükspor’da iki başarılı futbolcu Selman Çiftkanatlı ve Gökhan Cıngırt, Gölcükspor’un başarılı olacağına inandığını belirttiler.

Gölcükspor’da iki başarılı futbolcu

TELAFİ EDECEĞİZ

Nokta Gazetesine açıklamalar yapan Selman “Gölcükspor köklü ve büyük bir camia. Nasıl bir takımda oynadığımızın farkındayız. Birbirinden kaliteli futbolcular var ve bu kadronun şampiyonluk yaşayabilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Bu takımda büyük büyüklüğünü, küçük de küçüklüğünü yapıyor. Kullar maçındaki beraberliğe üzüldük ancak önümüzde çok maç var, telafi edeceğiz” dedi.

İNANIYORUM

Deneyimli futbolcu Gökhan ise “Tüm takım Gölcükspor’un başarısı için kenetlenmiş durumda. Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarımız omuz omuza verip bu işin üstesinden geleceğiz. Kullar güçlü bir takımdı ve bunu da mücadeleleriyle ortaya koydu. Bu iki puanlık kaybı 5 Kasım’daki Uzunköprü maçı ile telafi edeceğimize inanıyorum. Zorlu bir sezon bizi bekliyor ve iddialı takımlar arasında Gölcükspor da var. Sezon sonu istediğimiz olan şampiyonluğu elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.