Gökhan Zeybek: İzmit’i tekrar Hürriyet yönetecektir

İzmit Belediyesi’nde çalışan 108 kadrolu işçinin toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, “Önümüzdeki 5 yıl İzmit’i tekrar Fatma Kaplan Hürriyet yönetecektir” dedi.

Gökhan Zeybek: İzmit’i tekrar Hürriyet yönetecektir

İzmit Belediyesi’nin meclis üyesi listesi nedeniyle ‘istifa’ resti çeken İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet bugün kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmesini imzaladı. Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in de katıldığı programa İl Başkanı Bülent Sarı ve dün meclis üyesi listesi nedeniyle aralarında kriz yaşanan İlçe Başkanı Gökhan Ercan da katıldı.

İSTİFA KRİZİNİ ÇÖZMEK İÇİN GELMİŞTİ

İstifa krizini çözmek için ilimize gelen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek toplu iş sözleşmesi imza töreninde Hürriyet’in 2024 ve 2029 yılları arasında İzmit’i yöneteceğini ifade ederek, “Fatma Kaplan Hürriyet 2019 yılında seçimlerde aday olup İzmit Belediye Başkanı oldu. Biz kendisi ile parlamentoda birlikte görev yapıyorduk. Ama İzmit halkı onu belediye başkanı olarak istedi.

“ÇOĞUNLUĞU AĞLAYARAK BAŞKAN YAĞACAĞIZ”

Biz de oy birliği ile aday olarak gösterdik. 5 yıl görev yaptı ama mecliste çoğunluğa sahip değildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ileterek 2024 ile 2029 yılları arasında İzmit’i tekrar Fatma Kaplan Hürriyet yönetecektir. Sayın Hürriyet’i belediye meclisinde çoğunluğu sağlayarak başkan yapmalıyız” dedi.