Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük halkı isyanda: Vatandaşlar istiyor, belediye susuyor!

Gölcük Şirinköy’de yaşayan mahalle sakinleri oyun parkı istiyor. Belediyeden, muhtarlığa kadar birçok yere başvurduklarını ifade eden mahalle halkı kendilerine hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadığını söyledi.

Gölcük Şirinköy'de yaşayan mahalle

Gölcük Şirinköy’de 603. sokakta yaşayan mahalle sakinleri çocuklarının oynayabileceği bir oyun parkının eksikliğinden şikayet ediyor. Bulundukları semtin özellikle küçük çocukların ağırlıklı olduğu bir mahalle olduğunu dile getiren vatandaşlar, çocukların güvenle oynayabileceği alanların azlığından yakınıyor ve bu konuda belediyeden çalışma bekliyor.

“GELİŞMEK İSTİYORUZ”

Mahalledeki oyun parkı sıkıntısı için muhtarlıktan belediyeye kadar birçok kuruma başvuru yaptıklarını belirten mahalleliler kendilerine hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadığını söyledi. İsyan etme noktasına gelen mahalle sakinleri sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. 4 çocuk annesi Gönül Akıllı, konu hakkında imza topladığını ifade ederek, “Gelişmek istiyoruz yani mahallemizin gelişmesini istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZDA AKLIMIZ KALIYOR”

Bir diğer mahalle sakinlerinden Yasemin Güler de 3 çocuğu olduğu ama çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini belirterek, “3 tane çocuğum var 2 tanesi burada kapının önünde, arabalar sürekli gelip geçiyor. Park istiyorlar götüremiyoruz parklar uzak kalıyor. Burada arabaların içinde oyun oynuyorlar aklımız kalıyor” dedi.

“SALINCAKTA SALLANMAYAN ÇOCUKLAR VAR”

Konu hakkında çok uğraştıklarını ancak kendilerine geri dönüş yapılmadığını dile getiren İbrahim Karakurt ise, “Buraya en yakın park 20 dakika uzaklıkta, hiç park bilmeyen, salıncakta sallanmaya çocuklar var burada. Ali Yıldırım Sezer kadar ulaştık geri dönüş olmadı. Devletin Hazine arazisi de var burada” açıklamalarında bulundu.

“SEÇİMDEN 1 AY ÖNCE HATIRLAMASINLAR BİZİ”

Üç çocuk annesi Mevlüde Çetin ise ekiplerin seçimden birkaç ay önce gelip etrafa baktığını daha sonra da herhangi bir çalışma yapmadıklarını dile getirerek isyan etti ve, “Sadece çocuklar için değil bizim bile oturacağımız bir yer yok burada. Yol kenarlarındayız. Seçimden 1 ay önce hatırlamasınlar bizi” şeklinde açıklamalarda bulundu.