Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcüklü isim aday adaylığı başvurusunda bulundu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partiler bir yandan adaylarını açıklamaya devam ederken diğer taraftan da başvurular yapılmaya devam ediyor. Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için iş insanı Yaşar İsmail Yıldız Saadet Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

31 Mart 2024 tarihinde

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala partilerdeki çalışmalar da devam ediyor. Siyasi partiler, bir yandan adaylarını açıklarken, diğer taraftan da başvuruları kabul ediyor. Saadet Partisi’ne de bu çerçevede iş insanı Yaşar İsmail Yıldız Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yıldız, evraklarını Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’a teslim etti.

YAŞAR İSMAİL YILDIZ KİMDİR?

1975 Yılında Gölcük’te doğdu. İlk ve orta eğitimini Şirinköy’de Lise eğitimini ise Gölcük İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nde gençlik çalışmalarına katıldı. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde görev yaptı. Refah Partisi Şirinköy Mahalle Başkanı olarak başladığı siyasi hayatına Fazilet Partisi Gölcük İlçe ve Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı yaptı. Şirinköy Yapı Market’in Sahibi olan Yıldız Evli ve 1 çocuk babasıdır.