Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor, Çorlu’ya kilitlendi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da Çorluspor maçının hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Kırmızı siyahlılarda hedef zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek ve şampiyonluk yarışında var olduğunu ortaya koymak.

Bölgesel Amatör Lig 2.

BAHADIR İLE SERİYİ 2 MAÇA ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Son maçında Babaeskispor’u 3-1 mağlup ederek 3 hafta sonra kazanan Gölcükspor hafta sonu kendisi gibi şampiyonluk isteyen Çorluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan’ın durumunun yarın belli olacağı, sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan takımın son antrenmanında maçın taktiği çalışıldı. Yeni teknik direktör Mustafa Bahadır ile çıkışa geçmek isteyen Gölcükspor’da hedef zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek ve şampiyonluk yarışında var olduğunu ortaya koymak.  Çorlu’yu adeta ezberleyen Bahadır’ın Babaeski maçındaki devre arası hamlesi maç kazandırmıştı.

ÖNEMLİ EKSİKLERİ VAR

Geniş bir kadroya sahi olan Çorlu ekibinde Serdal ile Gölcükspor’un eski futbolcusu, bu sezon 4 gol atan Burak Toker sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Yine Gölcükspor’dan bilinen orta saha oyuncusu Kerim Deler ise Çorlu’nun en önemli isimlerinden birisi olacak. Çorlu’da Necati Önal’ın 4, Mustafa Saliş ve Serdal Öz’ün de 2’şer golü bulunuyor. Gölcükspor’da Serbay Yağız 4, Emre Okur da 3 gol attı.

TAM 7 YIL SONRA AYNI GÜNDE!

Gölcük ekibi zorlu maça cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından gidecek ve Hilton Garden Inn Otel’de kampa girecek. Çorluspor – Gölcükspor maçı pazar günü saat 14.00’te başlayacak. 26 Kasım’da oynanacak olan bu maç ile ilgili enteresan bir detay ise şu. Çorlu ile Gölcük takımları daha önce 26 Kasım 2006’da karşılaşmış ve mücadeleyi 3-1’lik skorla Gölcükspor kazanmıştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi