Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor, Kullar derbisine hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Gölcükspor ikinci yarısının ilk maçında Taçspor ile karşılaştı ve maçı birbirinden nefis 2 golün ardından 2-0 kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başladı. Kırmızı siyahlılar pazar günü kentlisi Kullarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gölcük ekibi maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta

MORALLER ÇOK İYİ

Taçspor galibiyeti ile ikinci yarıya başlayan Gölcükspor iki günlük iznin ardından Kullarspor ile oynayacağı kent derbisi hazırlıklarına Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde başladı. Antrenmanda rejenerasyon koşusu, mobilizasyon, core çalışmaları ve dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kale maçta ise yeşil takım siyah takımı 4-2 mağlup etti ve galibiyet fotoğrafı verdi.

SERBAY İLE EVREN ANTRENMANA ÇIKMADI

Gölcük ekibinde antrenmana iki etkili isim Serbay Yağız ile Evren Kilerci sakatlıkları nedeni ile katılamadı. Serbay Yağız, alt adalesi yırtık olduğu için Kullarspor maçında forma giyemeyecek, Evren ise arka üst uylukta yoğunlaşma sebebi ile dinlendirildi. Teknik Sorumlu Ömer Faruk Uzuner Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Zorlu bir maçı sorunsuz atlattığımız için mutluyuz. Şimdi Kullarspor ile zorlu bir maçımız olacak. Hedefimiz 3 puan. Futbolcularımıza güveniyorum” diye konuştu.