Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor’da Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Cevdet Sancaklı nezaretinde yapılan antrenmanda ise kırmızı siyahlılar tam kadro antrenmana katılırken kırmızı siyahlı ekibimiz Bursaspor ile oynanacak olan kupa maçının heyecanı sardı.

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz

TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTI

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kupadan elediği Bartın maçı sonrası iki günlük iznin ardından tekrardan çalışmalara başlayan kırmızı siyahlılar hazırlıklarına Kavaklı’da devam ediyor. Teknik Direktör Cevdet Sancaklı nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve ısınma çalışmasının ardından yarım sahada taktik çalışması yapıldı.  Gölcük’te eksiğin olmadığı antrenmanın sonlarına doğru ise yarım saha çift kale maçı ile antrenman sonlandırıldı.

KUPA, 10 EKİM SALI GÜNÜ

Ziraat Türkiye Kupası’nda kentimizi çok iyi temsil eden, önce kentlisi Gebzespor’u, ardından Bartınspor’u saf dışı bırakan Gölcükspor, 2. Turda Bursaspor ile eşleşmişti. Kırmızı Siyahlılar bu maçı 10 Ekim Salı günü saat 20.00’de Bursa Sütaş Timsah Park’ da oynanacak. Ekibimiz bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Kupa maçının A Spor’dan yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Portekiz Ligi’nde Kerem Aktürkoğlu ve
Sıradaki Haber Orkun attı, Kerem asist yaptı! Benfica bizim çocuklar ile kazandı