Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor’da derbi mesaisi tüm hızı ile devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da Kullarspor mesaisi sürüyor. Son antrenmanını Değirmendere’de yapan kırmızı siyahlılarda sakatlığı devam eden Serbay pazar günü sahadaki yerini alamayacak.

Bölgesel Amatör Lig 2.

ÇİFT KALE MAÇI YAPTILAR

Pazar günü kentlisi Kullarspor ile karşılaşacak olan Gölcükspor’da hazırlıklar Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta çok kritik bir maça çıkacak olan 2 takım da maç öncesi 3 puan hedeflerken, Gölcükspor ekibi Yuvacık’ta oynanacak olan maçın çalışmalarını Değirmendere Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. İkinci yarının ilk maçında Taçspor’u iki müthiş golün ardından 2-0 mağlup eden Gölcükspor’da morallerin çok iyi olması dikkatlerden kaçmadı.

SERBAY FORMA GİYEMEYECEK

Son antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı yapıldı. Çift kalede Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner zaman zaman futbolcularına uyarılarda bulunurken futbolcuların istekli olmaları dikkat çekti. Sağ ayak alt adalesinde yırtığı olan Serbay Yağız sakatlığı nedeni ile antrenmanda yer almadı. Kullarspor – Gölcükspor maçı 4 Şubat Pazar günü Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi