Gölcük’te başkan yardımcısıydı, İzmit’e aday adayı oluyor

AK Parti’de yerel seçim hareketliliği başladı. Her gün bir yeni ismin aday adaylık çalışması yaptığı siyasi kulislere düşüyor. İşte o kulislere düşen isimlere bir yenisi daha eklendi.

Gölcük’te başkan yardımcısıydı, İzmit’e aday adayı oluyor

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvuruları başladı. Siyasi kulislere her gün bir yeni isim düşüyor. Bugüne dek AK Parti’de İzmit için aday adayı olan iki isim var. Muharrem Tutuş ve Talha Kös.

KİMLERİN ADI İZMİT’E GEÇİYOR?

Bu isimlerin yanı sıra İzmit Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un dahi ismi dillendiriliyor. Öte yandan AK Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, eski il başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Şube Müdürü Samet Şengöz, adaylık için konuşulan isimler arasında yer alıyor.

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜYDÜ

Geçmiş dönemde İzmit Belediyesinde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan, 2019 yerel seçimlerinin ardından Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı olarak kariyerine devam eden Mehmet Uzun’un da AK Parti’den İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olmak için hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Uzun’un kısa bir süre sonra görevinden istifa ederek resmi başvurusunu yapması bekleniyor.

MEHMET UZUN KİMDİR?

Doğum yeri : İzmit 
 
Doğum tarihi : 1978
 
Medeni Durumu : Evli

Eğitimi : Beykent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi

Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi - Şehir Bölge Planlama Anabilim Dalı Yüksek Lisansı

Görevleri : Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı

Yaptığı Görevler: Kent Konut AŞ. Kontrol Şefi, İş sağlığı Güvenliği Kurul Mühendisi, KBB Kandıra İlçe Koordinatörü (Yatırım ve Hizmetlerin Koordinasyonu), İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü

Gölcük Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde, kendisine bağlı müdürlükler:

1-Fen İşleri Müdürlüğü

2-Park ve Bahçeler Müdıirlüğü

3-Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü

4-Muhtarlık İşleri Müdürlüğü

5- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Kaynak: HABER MERKEZİ