Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı!

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Gölcük Belediyesi desteğiyle düzenlendiği 5.Gölcük Köyler Arası Futbol Turnuvası başladı.

Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı!

PROTOKOLDEN FUTBOL RESİTALİ

Gölcük'te düzenlenen futbol turnuvası büyük bir coşkuyla başladı. Turnuvanın açılış etkinlikleri kapsamında, Gölcük Köyleri Derneği Başkanı Sayın İsmail Acar ve yönetimi, köy takımlarına başarılar diledi. 16 takımın katıldığı bu prestijli turnuva 29 Temmuz Pazartesi sona erecek.

Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 1

EN ÖZEL MAÇ

Turnuvanın açılışına katılan isimler arasında Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Ak Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir ve Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Ellibeş gibi önemli isimler yer aldı. Etkinliğin en anlamlı anlarından biri, protokol üyelerinin Gölcük Down Sendromlu özel çocuklar ile oynadığı dostluk maçı oldu. Bu özel maç, etkinliğe ayrı bir renk katarken, izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.

Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 2

SİRETİYE 3-2 GALİP

Gölcük'te düzenlenen futbol etkinliğinde heyecan dolu anlar yaşandı. Etkinliğin açılış maçı, Siretiye ve Sarısu arasında gerçekleşti ve Siretiye'nin 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Maç öncesinde ise protokol, Gölcük Down Sendromlu özel çocuklar ile dostluk maçı yaparak etkinliğe renk kattı.

Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 3

HASANEYN ZORLANMADI

Gecenin diğer karşılaşmalarında ise Mamuriye ile Hamidye 2-2 berabere kaldı. Kıyasıya geçen maçta her iki takım da galibiyet için büyük çaba sarf etti, ancak sonuç eşitlik bozulmadan tamamlandı. Son maçta ise Hasaneyn, Beylik karşısında üstün bir performans sergiledi ve sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Hasaeyn'in bu farklı galibiyeti, takımın turnuvaya ne kadar iyi hazırlandığını gösterdi.

Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 4 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 5 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 6 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 7 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 8 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 9 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 10 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 11 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 12 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 13 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 14 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 15 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 16 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 17 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 18 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 19 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 20 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 21 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 22 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 23 Gölcük’te beklenen ve merak edilen turnuva başladı! - Resim : 24