Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te feci kaza: 1 ölü 1 yaralı

Gölcük D-130 karayolu iskele ışıklar mevkisinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı.

Gölcük D-130 karayolu iskele

Alınan bilgiye göre Gölcük D-130 karayolu iskele ışıklar mevkisinde M.F.V. yönetimindeki 67 ACJ 074 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak önce plakası öğrenilmeyen otomobille çarpıştı. Motosiklet kazanın şiddetiyle savruldu ve önce tabelaya ardından da kaldırımda beklemekte olan 45 yaşındaki İsmail Zengin isimli yayaya çarptı. Zengin çarpmanın etkisiyle 10 metre savrulurken, M.F.V  de taksi durağının tabelasına sıkıştı. Trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazayı gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle M.F.V. sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan M.F.V. ağır yarlı olarak Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan tetkiklerde ise İsmail Zengin’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaza nedeniyle yolda bir süre ulaşım aksadı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan, M.F.V’nin kaskı ve ayakkabısı çarptığı tabelanın, İsmail Zengin’e ait ayakkabının ise motosikletin yanında olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki incelemelerinin ardından İsmail Keskin’in cansız bedeni otopsi işlemleri için morga götürüldü. Tedavi altına alınan alınan M.F.V’nin sağlık durumu ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Gölcük’teki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı

Gölcük’teki feci kaza Saadet Partisini yasa boğdu