Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gonca Vuslateri’nin yeni filmi ‘Zaferin Rengi’ göğüsleri kabartacak! “Omuzlarımı dikleştirdi”

Bir süredir özel hayatı ile gündemde olan güzel oyuncu Gonca Vuslateri, son olarak yeni filmi ile dikkatleri üzerine çekti. Tarihi bir filmde ‘Vera’ karaketine hayat veren başarılı oyuncu, yeni projenin detaylarını aktardı.

Bir süredir özel hayatı

Hem dram hem de komedi içerikli projelerde rol alan, Yalan Dünya’da canlandırdığı çift karakter ile de yıldızı parlayan Gonca Vuslateri son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Tanınmaya başlandığı günden bu yana oyunculuk yetenekleri ile öne çıkan Vuslateri, son dönemlerde ise sık sık özel hayatı ile gündeme geliyor.

Şimdilerde hamile olan düğün için ise doğumdan sonrasını beklemek istediğini belirten Gonca Vuslateri, magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Hamilelik durumundan ötürü setlerden uzak kalan Vuslateri, son olarak kadrosunda yer aldığı bir film ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu, tarihi konu edinen yeni filmi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

ZAFERİN RENGİ FİLMİNİN KONUSU NE?

1918 ila 1923 yılları arasında yaşanan gerçek olaylardan esinlenilerek hazırlanan Zaferin Rengi’nde, Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’da verilen milli mücadeleyi konu ediniyor.

Zaferin Rengi’nde Vera karakterine hayat veren Gonca Vuslateri, Moskova’dan İstanbul’a kaçan bir kadını canlandıracak. Vera, sıradan bir kişi olmak yerine aşk ve bazı sıra dışı ilişkileri ile tahmin edilmez bir amaca hizmet edecek.

“OMUZLARIMI DİKLEŞTİREN BİR ROL OLDU”

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğinde çekilen ve 16 Şubat tarihinde vizyona girecek olan Zaferin Rengi hakkında konuşan Gonca Vuslateri, Vera karakterinin aklı ile öne çıkacağını ifade etti. Canlandırdığı karakterin kişisel olarak da kendisine birçok şey kattığını belirten Gonca Vuslateri, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ben Rus tiyatrosunu çok seviyorum. Moskova’ya gittiğimde syrettiğim oyunlarda Anton Çehov’un eserlerinde gördüğüm, kadın karakterlerin hepsi çok güçlü. Sosyolojik ve politik her türlü travmaya rağmen kadınlar hep güçlü, hep üretken. Böyle bir kadın ruhumda yaşamımın kenarında durmalı derdim. Vera benim omuzlarımı dikleştiren bir rol oldu.”