Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönlündeki İBB adayını açıkladı: Payitahta Elif Erbakan yakışır

Gönlünden geçen İBB adayını açıklayan YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, “Benim gönlümden geçen Elif Erbakan Hanımefendidir. Bir Erbakan markasıdır” dedi.

Gönlünden geçen İBB adayını

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, dün akşam Halk TV ekranlarına konuk oldu. Yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunan Aydal, İstanbul’da aday çıkaracağını ifade eden YRP’nin İstanbul adaylığı için gönlünden geçen ismi açıkladı. Aydal, İstanbul için “payitaht” ifadesi kullanarak, “Payitahta Elif Erbakan” yakışır ifadelerini kullandı.

“NORMAL DEĞİL”

Erdoğan’ın seçim öncesi davranışlarını değerlendiren Erbakan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerine ve davranışlarına baktığımda bu seçimi kazanmak istemediğini düşünmeye başladı. Bir seçimi kazanmak istediğinde bir şey verilir. Engelli yerde sürünüyor, kamu mühendisleri yerde sürünüyor, emekliler sürünüyor, toplumda bir yaşama savaşı veriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunu görmemesine mümkün yok. En son konuşma, hiç söylenmeyecek bir şeyi, söylenmeyecek bir yerde söylüyor. Bunlar normal değil.

“MECLİS ÜYELİĞİ TEKLİF ETMEK ANLAŞMAYALIM DEMEK”

Adil ve dengeli bir durum olmadı. Oyumuz yüzde 7 seviyesine yaklaştı. Bize sadece il genel meclislerinin teklif edilmesi bu işte anlaşmayalım demek. Başkanlık yaptığım toplantılarda söyledim. Bu teklif ile gelecekseniz hiç konuşmayalım dedim. Üçüncü görüşmede affımı istedim. Yine görüşmeler olumsuz oldu” dedi.

“GÖNLÜMDEN GEÇEN İSİM…”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorusuna yanıt veren Aydal, “Kim olacağını henüz Genel Başkanımız açıklamadı. Biz gönlümüzden geçeni gerekçeleri ile söylüyoruz. Benim gönlümden geçen Elif Erbakan Hanımefendidir. Bir Erbakan markasıdır.. Türkiye’nin 81 il kadın kollarının mekanize bir şekilde çalışmasına sebep olmuştur. Toplumun Erbakan’a olan borcunu ödeyeceği yerdir. Bizi kadın düşmanı ilan ettiler. Payitahta Elif Erbakan Hanımefendi yakışır. Önemli olan geleceği ait neler olabileceğini tahmin etmek. Kanal İstanbul’u neden istediğimizi ifade ettik. O bütün bir problemin parçası. Yunanistan eline büyük bir koz vermiş olacağız. Avrupa’ya ihracatı kesmemeliyiz. İnşallah bizim adayımız kazanır. Orada Kanalı yaptırmamak için ne mümkünse yapacağız. O bizim beka meselemizdir” dedi.