Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 108 Bölüm İzle! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube Kesintisiz

Yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı yeni bölüm zamanı geldi. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı yeni bölümde Taner’in Selma Öğretmen’i kıskandığı anlar diziye damga vurdu. İşte merakla beklenen Gönül Dağı 108. bölüm canlı yayın ekranı..

TRT1 izleyicilerinin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisi yeni bölüm geldi. 7 Ekim Cumartesi akşamı saatler 20.00’ı gösterdiğinde yayına girecek Gönül Dağı 108. Bölüm geldi. Yeni bölüm fragmanına Dilek’in ardından ikinci baharını Selma’yla yaşayan Taner damga vurdu. Taner’in Selma Öğretmen’i kıskandığı anlar diziye damga vurdu. Büyük bir merakla takip edilen dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya’nın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 108. bölüm ekranı haberimizde..

GÖNÜL DAĞI 108. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=uHXOMnWfn80

GÖNÜL DAĞI  108. BÖLÜM ÖZETİ

7 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı yeni bölümde Taner, Selma Öğretmen’i kıskandı. O anları gören izleyiciler kahkahalara boğuldu. Cemile Veysel’in iyileşeceğine olan inancını hiç kaybetmedi. Gedelli köyü askere gidecekler için harekete geçti. Ev sayısınca kurbanlık alındı. Kamyonetten Veysel’i düşüren Ramazan bozkırın ortasında kaldı.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veysel’in uyanmasıyla herkes rahat bir nefes aldı. Ancak tahlil sonuçları iyi çıkmadı. Acı haberi duyan Veysel’in tepkisi ne olacak herkes merak etti. Muammer, Taner’i affedebilmek için ona bir şart sundu. Taner bir yandan soruşturma için ifade verirken bir yandan da amcasının öfkesiyle karşı karşıya kaldı. Amcaoğulları, Veysel’i hayata döndürmek için ne yapacak dört gözle beklendi. Erkan ve Yeşim’in magazinde aşk haberi çıkınca olanlar oldu. Erkan yanlış anlaşılmayı nasıl düzeltecek bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR