Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 110 Bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı En Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Selma öğretmen ve Taner aşkının resmen başladığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak edildi. 21 Ekim Cumartesi günü ekranda olacak Gönül Dağı 110. bölümde Taner’den Selma öğretmene, “Sen benim öğretmenim ol, beraber yeni hikayeler yazalım” mesajı geldi. İşte merakla beklenen Gönül Dağı 110. bölüm izleme ekranı..

TRT1 izleyicileri cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisini mercek altına aldı. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Gönül Dağı dizisinin 109. bölümü geldi. 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekranda olacak Gönül Dağı 109. bölümde yaşanacaklar merak edildi. Yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler fragmana odaklandı. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya’nın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 109. bölümünde Dilek’in yası çabuk unutuldu. Taner’in oğlu Selma’ya çiçekler toplayıp anne dedi. İşte merak edilen Gönül Dağı 109. bölüm izleme ekranı..

GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI  110. BÖLÜM ÖZETİ

21 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı 110. bölümde doğumu riskli olan Mihriban üçüzleri doğurdu. Rıfat ve Mihriban derin bir nefes aldı. Roket yatırımı için TVR Havacılık’a heyet geliyor. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark edince olanlar oluyor. Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan’ın Asuman için hayal ettiği Saz Evi’ni başka birisi kiralıyor. Ramazan bu sorunu nasıl çözecek merak ediliyor. Taner ve Selma öğretmen aşkında Taner’den “Sen benim öğretmenim ol, beraber yeni hikayeler yazalım” mesajı geliyor. Erkan, Yeşim’in kalbini kazanmak için Filiz’den yardım istiyor. Filiz, Erkan’a nasıl yardım edecek yeni bölümde yanıt bulacak.

 

GÖNÜL DAĞI 109. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Taner, Selma’ya olan duygularını sonunda kabul etti. Zafer ve ailesi Selma’yı resmi olarak istedi. Taner bu duruma nasıl bir tepki verecek derken koşa koşa Selma’nın evine geldi. Müzik tutkusundan vazgeçen Asuman’ın bu kararı Ramazan’ı derinden etkiledi. Asuman için sürpriz bir planı olan Ramazan, onun müziğe olan aşkını yeniden alevlendirmeye çalıştı. Okulda yaşadığı zor anlar sonucu karar alan Yusuf’un babası Veysel’e duyduğu derin sevgi ve güven, bu hafta da izleyicileri duygulandırdı. Ancak okulda yaşananlar sonrası bir adama karşı nasıl bir tavır alacak? Veysel, oğlunu korumak için neler yapacak? Tamirhanede kilitli kalan Erkan ve Yeşim’in başından geçenler bu haftanın en dikkat çeken olaylarından biri oldu.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR