Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 113 Bölüm Fragmanı İzle! Gönül Dağı Son Fragman

TRT1 ekranlarının gönüllerde taht kuran dizisi Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde Dilek’in ardından mutluluğa kavuştum diyen Taner bir kere daha yıkıldı. Taner Selma öğretmeni kaybetti. İşte Gönül Dağı 113 bölüm fragmanı..

Gönüllerde taht kuran bozkır dizisi Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde alevler arasında kalan Veysel ve kızı Yağmur canını zor kurtardı. O gece yaşadıklarını hafızasından bir türlü atamayan Veysel büyük bir karar aldı. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümüne yangından büyük ders çıkaran Veysel damga vurdu. 11 Kasım Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak 113. yeni bölüme Veysel’in tekrar ayağa kalkabilmek için çabası işlenecek. Yeni bölümle birlikte sakat kalan Veysel ayağa kalkmak için tüm yolları deneyecek. Taner Dilek’in ardından tam huzuru buldum derken bir kere daha hüsrana uğrayacak. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI  113. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

11 Kasım Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı 113. bölümde Taner Dilek’in ardından Selma öğretmeni de kaybediyor. Yeni bölümde izleyicileri hem güldüren hem de gözyaşlarına boğan sahneler yer alıyor. İzdivacı yarım kalan Zafer intikam ateşiyle kavruluyor. Selma ve Taner’in sevgili olduğunu bütün kasaba öğrenince olanlar oluyor. Zafer intikam almak için Fazıl’a ne söyleyecek merak ediliyor. Veysel kızına bakarken evde yangın çıkınca canlarını zor kurtarıyor. Baba kız yangından güçlüklü kurtuluyor. Can havliyle evden çıkmayı başaran Veysel ve kızı Yağmur yaşama tutunuyor. Döndü ve Halime, Hüseyin’e kasabadan birini bulunca olanlar oluyor. Buldukları kişi Ramazan ve Asuman’ı nasıl etkileyecek merak ediliyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde ekrana gelecek.

GÖNÜL DAĞI OYUNCU KADROSU

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli, Öznur Yağcı, Güliz Aybay, Sait Seçkin, Sevilay Gültekin, Hande Nur Tekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Özlem Mert Köseoğlu, Kadir Bertan, Mustafa Şahin, Ulaş İnan Torun gibi isimler yer alıyor.

DİĞER VİDEOLAR