Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 114 Bölüm Fragmanı! TRT1 Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı

Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı geldi. Son bölüm ardından Gönül Dağı 114. bölüm fragmanı izlenmeye başladı. Dilek’in ardından Selma öğretmene aşık olan Taner, Dilek’e ihanet mi etti sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Gönül Dağı 114. bölüm fragmanı..

Kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Son bölümde yaşananlar ardından Gönül Dağı dizisi hayranları yeni bölümü beklemeye koyuldu. Zafer’in elinden dipsiz mağaraya kaçan Selma öğretmeni Taner kurtardı. Dilek’in ardından ikinci baharını yaşamaya başlayan Taner ve Selma kararı geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası Gönül Dağı 114. bölümde sizlerle. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI  114. BÖLÜM FRAGMANI

18 Kasım Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı yeni bölümde Selma öğretmen Taner tarafından kurtardı. Zafer’in elinden kaçıp dipsiz mağarada kaybolan Selma’yı Taner’in sevgisi kurtardı. Amcaoğulları Veysel için harekete geçti. Dilek’in ardından üzülen Taner, “Ben bu aşka ihanet mi ettim” diye kendine soru sormaya başladı. Veysel’in içinde bulunduğu duruma üzülen Ramazan ve Taner harekete geçti. Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük. Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı yeni bölüm tanıtımı geldi. İzlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacağınız Gönül Dağı 114. bölüm 18 Kasım’da sizlerle..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli

DİĞER VİDEOLAR