Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 116 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle! Gönül Dağı Muammer Ayrıldı Mı?

Cumartesi günlerinin izleyiciye bir kutu mendil bitirten yapımı Gönül Dağı’nda gözyaşı dinmedi. İcat tutkunu amcaoğulları düğüncü Muammer’i kara toprağa koydu. Düğüncü Muammer rolündeki Ali Düşenkalkar yapıma veda etti. Veysel ve ailesini derinden sarsan ölümün ardından Gedelli köyü sessizliğe büründü. Veysel’in mezar başında, “Bu adam dünyanın en iyi babasıydı, böyle hatırlayın” sözünü duyan gözyaşlarını tutamadı. İşte Gönül Dağı 116 bölüm full izle ekranı..

Gönül Dağı 116 bölüm full izle ekranı geldi. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümüyle sevenlerini karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinde gözyaşları sel oldu. Yapımın ilk bölümünden bu yana kadroda olan usta oyuncu Ali Düşenkalkar yapıma veda etti. Gedelli köyünde düğünce Muammer’in selası okundu. 2 Aralık Cumartesi günü saat 8’de yayında olacak Gönül Dağı dizisi yeni bölüm analizi yapıldı. İcat tutkusuyla hayatları bambaşka bir yöne evirilen amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan büyük acıyla sarsıldı. Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı sorusunun yanıtı geldi ve Gönül Dağı 116. bölümde düğüncü Muammer’in cenaze töreni yapıldı. Herkesi yasa boğan ölümün ardından Gedelli köyü sessizliğe gömüldü. Düğüncü Muammer babası Ciritçi Abdullah evlat acısıyla sarsıldı. 2 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Gönül Dağı yeni bölüme Veysel’in babasını mezarı başında söylediği “Bu adam dünyanın en iyi babasıydı, böyle hatırlayın” sözü damga vurdu. İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm zamanı geldi. İşte Gönül Dağı 116 bölüm full izle ekranı..

TRT1 GÖNÜL DAĞI 116. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2 ARALIK GÖNÜL DAĞI 116. BÖLÜM NELER OLACAK?

2 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek Gönül Dağı yeni bölüme babasının acısına dayanamayan Veysel’in, “Bu adam dünyanın en iyi babasıydı, böyle hatırlayın” sözü damga vurdu. Gedelli köyünün düğüncü Muammer’i Ali Düşenkalkar yapıma ölerek veda etti. Usta oyuncunun ardından hikaye bambaşka bir yöne gitti. Bir yandan ikinci baharını yaşamaya çalışan Taner düğün hazırlıkları yaparken bir yandan da aldığı ölüm haberiyle ne yapacağını şaşırıyor. Taner ve Selma öğretmen aşkında tüm engeller ortadan kalkmışken bu kez de cenaze haberi köyü karıştırıyor. Veysel ve Kenan’ın babaları, Ciritçi Abdullah’ın oğlu düğüncü Muammer gözyaşlarıyla toprağa veriliyor. 2 Aralık Cumartesi günü saat 8’de yayında olacak Gönül Dağı 116. bölümde Muammer’in vefat haberini alan Elif bir karar veriyor. Elif ne yapacak merak ediliyor. Kenan ve Veysel babasız kalıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı 116. bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCU KADROSU

Düğüncü Muammer rolüyle ilk bölümden bu yana kadroda yer alan usta oyuncu Ali Düşenkalkar yapıma ölerek veda etti. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu’unun paylaştığı Gönül Dağı dizisinde Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli gibi isimler oynuyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR