Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 118 Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı 2 Fragman

Yılbaşı heyecanının geldiği Gedelli köyünde Selam öğretmen ve Taner aşklarını yaşamaya devam etti. Yılbaşı dilekleri dilendi ve Taner’den, “Biz bu rüyayı bir ömür beraber yaşayacağız” romantikliği geldi. Peki, Gönül Dağı yeni bölümde babalarının yasını tutan Veysel ve Kenan barıştı mı? İşte merak edilenlerin yanıt bulduğu Gönül Dağı yeni bölüm fragman..

Gönül Dağı son bölüm ardından dört gözle beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarını renklendiren Gönül Dağı dizisi hayranları yeni bölümü beklemeye başladı. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı son bölüm izle ekranı sona erdi. Cumartesi akşamı yayına girecek yeni bölüm öncesi Gönül Dağı fragman incelenmeye başladı. Hem yüreklere dokunan hikayesi hem de Gönül Dağı oyuncuları kadrosuyla dikkat çeken yapımda Selma öğretmen yeni yıl dileğini diledi. Yeni yıl dileği için, “Senden hiç ayrılmamayı, bu rüyada hiç uyanmamayı diledim” diyen Selma’ya Taner’den, “Uyanmayacağız öğretmen hanım. Biz bu rüyayı bir ömür beraber yaşayacağız” yanıtı geldi. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izlenmeye başladı. Milyonlarca izleyicinin takibinde yer alan Gönül Dağı 2 fragman Veysel ve Kenan barışacak mı merak edildi. İşte Gönül Dağı 118 bölüm fragmanı..

https://www.youtube.com/watch?v=Xw7emwRos5A

GÖNÜL DAĞI 118 BÖLÜM FRAGMANI

16 Aralık Cumartesi günü izleyicilerin karşısına çıkacak Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Düğüncü Muammer’in cenazesi kara toprakla buluştu. Gedelli köyünde yılbaşı masaları hazırlandı. Yeni yıl dileğini tutan Selma öğretmen, “Senden hiç ayrılmamayı, bu rüyada hiç uyanmamayı diledim” dedi. Hayatının ikinci baharını yaşayan Taner ise, “Uyanmayacağız öğretmen hanım. Biz bu rüyayı bir ömür beraber yaşayacağız” deyince izleyenler sevinçten dört köşe oldu. Gedelli köyüne bakanlıktan önemli bir misafirin geleceği söylendi. Oldukça rütbeli bir müfettiş köye giriş yaptı. Ramut kitabının ilk baskısı geldi. Ramazan Kaya adıyla okuyucularla buluşan kitabı için Ramazan’dan, “Ben bu kitabı biricik eşime ithaf ediyorum…” jesti gecikmedi. Erkan ve Yeşim yolun sonuna geldi. Yeşim, “Bizden olmaz Erkan, Filiz seni seviyor hem de deliler gibi seviyor” deyince olanlar oldu. Daha fazlası bu cumartesi Gönül Dağı yeni bölümde..

DİĞER VİDEOLAR