Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 118 Bölüm İzle Tek Parça! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube! Gönül Dağı Yeni Bölüm Full İzle

Bozkırda bir Anadolu masalını ekrana getiren Gönül Dağı dizisinde çarşı pazar karıştı. Taner’in evlenmekten vazgeçtiği Yasemin Gedelli köyüne geri döndü. Taner’in Selma’yla evleneceğini duyan Yasemin dönemi tekrar başladı. 16 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı 118 bölümde Taner’den Selma’ya havai fişekli doğum günü sürprizi geldi. İşte Gönül Dağı 118 bölüm izleme linki..

Her hafta cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı dizisi hayranları yeni bölümü iple çekti. 16 Aralık Cumartesi günü TRT1 ekranındaki yerini alan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü geldi. Gönül Dağı oyuncuları arasında yer alan Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yanı sıra eski oyuncular da yapıma geri dönmeye başladı. Bu isimlerden en önemlisi Elif hemşire rolündeki Zümre Meğreli ile Yasemin karakteri Merve Yıldız oldu. Gönül Dağı Elif hemşire Kenan’ın yanına geri döndü. 16 Aralık Cumartesi yeni bölüm yayınlanan Gönül Dağı 118. bölüme Yasemin karakteri damga vurdu. Taner’in evleneceğini duyan Yasemin çarşı pazarı karıştırdı. Muammer’in cenazesinin ardından mutlu günlerine geri dönemeyen Gedelli halkı bu kez Selma öğretmenin doğum günü için heyecanlandı. Taner’den müstakbel eşine sürpriz geldi. Peki, Gönül Dağı fragman 119 bölüm yayınlandı mı? İşte Gönül Dağı 118 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

https://www.youtube.com/watch?v=RZ7yB3qjTw8

GÖNÜL DAĞI 118 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Gönül Dağı son bölüm izle ardından merakla beklenen yeni bölüm zamanı geldi. 16 Aralık Cumartesi günü izleyicilerin karşısına çıkan Gönül Dağı yeni bölüme Taner’in sürprizi damga vurdu. Bozkırda bir Anadolu masalı dizisi Gönül Dağı’nda icat tutkunu amcaoğullarının hayatı iyice değişti. Doğum günü için Taner’den bol sürprizli bir kutlama gören Selma öğretmen heyecandan havalara uçtu. Düğüncü Muammer’in ölümüyle yas havasının büründüğü Gedelli köyünde gökyüzü Taner’in hava-i fişekleriyle aydınlandı. Yeni yıl dileğinde “Senden hiç ayrılmamayı, bu rüyada hiç uyanmamayı diledim” diyen Selma öğretmen ile Taner yeni hayatlarına ilk adımı attı. Selma’ya unutamayacağı bir doğum günü organize eden Taner asıl sürprizi kendisi yaşadı. Köye aniden geri dönen Yasemin herkesi şoke etti. Gönül Dağı yeni bölüme Taner’in birbiri ardına sıraladığı jestleri damga vururken Ramazan’ın ilk kitabı yayınlandı. Yeşim’den, “Bizden olmaz Erkan, Filiz seni deliler gibi seviyor” itirafı geldi. Gönül Dağı 118.bölümüyle bu akşam saat 8’de TRT1’de..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Cumartesi günleri TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı oyuncuları listesine eski oyuncu Merve Yıldız tekrar katıldı. Gönül Dağı dizisi oyuncuları arasında Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya gibi isimler yer alıyor.

DİĞER VİDEOLAR