Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 119 Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragman İzle! TRT1 Gönül Dağı Yeni Fragman

Cumartesi günlerinin bozkırda bir Anadolu masalı anlatan yapımı Gönül Dağı yeni bölüm fragman yayınlandı. Her cumartesi ekrana gelen Gönül Dağı 119 bölüm fragmanına Veysel’in, “Ne günler gördük bu avluda. Acıyı kabullenişimizi de görecekmiş meğer” sözlerini duyan hüzünlendi. Muammer’in ardından aile toplandı. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragman..

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hareketlilik başladı. Başrol oyuncularından Zahide rolündeki Ecem Özkaya flaş gelişme geldi. Elif hemşire ve Yasemin ardından Zahide’nin de yapıma geri dönüş yapacağı konuşulmaya başladı. Her hafta cumartesi günü ekrandaki yerini alan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanına baba acısı yaşayan Veysel’in, “Ne günler gördük bu avluda. Acıyı kabullenişimizi de görecekmiş meğer” sözleri damga vurdu. Amcaoğullarından Veysel’e tam destek geldi. Taner, “Bak göreceksin belki de hayal etmediğimiz kadar güzel günler gelecek. Tıpkı insanlar gibi. Hayatın hep yenilendiğine şahit olacaksın” dedi. Gönül Dağı fragman izlenmeye başladı. Gönül Dağı son bölüm ardından izleyicilerin beklediği yeni bölüm geldi. İşte Gönül Dağı 119 bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI 119 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

23 Aralık Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak Gönül Dağı 119 bölüm fragmanı yayınlandı. Bozkır dizisi Gönül Dağı yeni bölümde Zahide müjdesi verildi. Senaryo gereği diziden ayrılan Ecem Özkaya’nın Gönül Dağı dizisine geri dönüş yapacağı konuşulmaya başladı. Gönül Dağı Zahide geri dönecek mi henüz net olarak bilinmezken gözler Gönül Dağı son bölüm izle ekranı ardından yeni bölüme çevrildi. Babasını kurtaramayan doktor abisi Kenan’la sonunda barışan Veysel’den, “Ne günler gördük bu avluda. Acıyı kabullenişimizi de görecekmiş meğer” sözünü duyan izleyiciler duygulandı. Yeni bölümü merakla beklenen Gönül Dağı 119 bölüm fragmanı izleyenler iyi günde kötü günde yan yana olan amcaoğullarına odaklandı. Veysel’e destek veren Taner, “Bak göreceksin belki de hayal etmediğimiz kadar güzel günler gelecek. Tıpkı insanlar gibi. Hayatın hep yenilendiğine şahit olacaksın” dedi. Remziye’den evi satın almak isteyen Ramazan ve Asuman şoke oldu. Sonunda isteme günü geldi çattı. Taner ikinci baharını yaşadığı Selma öğretmeni ailesinden istedi. Daha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Her cumartesi akşamı saat 20.00’da yayına giren Gönül Dağı oyuncuları arasında Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Zümre Meğreli gibi isimler var..

DİĞER VİDEOLAR