Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 119 Bölüm Full İzle KESİNTİSİZ TEK PARÇA! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube! Gönül Dağı Yeni Bölüm İzle

23 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanan Gönül Dağı yeni bölümde nişan yüzükleri takılan Taner ile Selma öğretmenin arasına kara çalı Yasemin girdi. Geçmişin hesabını tekrar açan Yasemin’in Gedelli’ye dönüşü olay oldu. Düğüncü Muammer’in ölümünün ardından Veysel ve abisi Kenan barıştı. Bozkır dizisi Gönül Dağı 119 bölüm full izle kesintisiz ekranı haberimizde..

Gönül Dağı 119 bölüm fragmanı izleyen seyirciler yeni bölümü beklemeye koyuldu. 23 Aralık Cumartesi gününün gelişiyle yeni bölüm için geri sayım başladı. Çok sayıda izleyicinin araştırmalarında yer alan Gönül Dağı nerede çekiliyor, Gönül Dağı nerede sorusu yanıt buldu. Gönül Dağı Sivrihisar krokisi çizildi. Her hafta yeni bölümü yayınlanan Gönül Dağı oyuncuları arasında eski oyunculardan Yasemin geri geldi. Gönül Dağı Yasemin geçmişi unutmadı ve intikam için Gedelli köyüne geri döndü. Babasının acısının hala ilk gün gibi yaşayan Veysel’e tam destek amcaoğullarından geldi. Taner, “Bak göreceksin belki de hayal etmediğimiz kadar güzel günler gelecek. Tıpkı insanlar gibi. Hayatın hep yenilendiğine şahit olacaksın” deyince gözyaşları sel oldu. TRT1 Gönül Dağı son bölüm izle youtube ekranı haberimizde. İşte Gönül Dağı 119 bölüm full izle kesintisiz linki..

GÖNÜL DAĞI 119 BÖLÜM FULL İZLE KESİNTİSİZ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 119 BÖLÜM FULL KESİNTİSİZ İZLE

23 Aralık Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alan Gönül Dağı 119 bölümde Taner ile Selma öğretmen aşkının arasına kara çalı Yasemin girdi. Bozkır dizisi Gönül Dağı yeni bölümde Ecem Özkaya’nın hayat verdiği Zahide geri dönüşü beklenmeye başladı. Gönül Dağı 119 bölüm izle ekranında Taner ile Selma’nın nişan yüzüklerinin kesilmesi için Adem’e gidildi. Babasını kurtaramayan doktor abisi Kenan’la sonunda barışan Veysel düğüncü Muammer ardından, “Ne günler gördük bu avluda. Acıyı kabullenişimizi de görecekmiş meğer” deyince gözyaşları sel oldu. Gönül Dağı yeni bölümde Veysel’e destek veren Taner, “Bak göreceksin belki de hayal etmediğimiz kadar güzel günler gelecek. Tıpkı insanlar gibi. Hayatın hep yenilendiğine şahit olacaksın” dedi. Bozkır dizisi Gönül Dağı yeni bölümde Remziye’den evi satın almak isteyen Ramazan ve Asuman felaketi yaşadı. Taner, Dilek’in ardından ikinci baharını yaşadığı Selma öğretmeni ailesinden isteyecekken bütün aile bir anda kendini dağ başında buldu. Gönül Dağı yeni bölümde Taner ve Selma’nın nişan yüzüklerini Ciritçi Abdullah ile Adem taktı. Tüm bunlar aha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Zümre Meğreli, Erdal Cindoruk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil

DİĞER VİDEOLAR