Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 120 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 120 Bölüm İzle Youtube

Yılbaşı heyecanı yaşanan Gedelli köyünde Selma öğretmen ile Taner aşkının arasına kara çalı girdi. Gönül Dağı Yasemin Gedelli köyüne bir döndü pir döndü. 30 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Gönül Dağı 120 bölümde Adem’den, “Acı, çok fazla acı var Ciritçi Abdullah…” sözü geldi. Yeni bölümü bekleyen seyircilere özet geldi. İşte Gönül Dağı 120 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Gönül Dağı dizisi severlerin beklediği gün geldi çattı. 30 Aralık Cumartesi günü yayına girmesi beklenen Gönül Dağı var mı bugün, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, Gönül Dağı nerede çekiliyor soruları yanıt buldu. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı son bölüm izle linki ardından yeni bölüm zamanı geldi. 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı 120. bölüm izle ekranı ile 2023 yılının son bölümü başladı. Başrollerini Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı bu hafta var mı sorusu yanıt buldu. Yılbaşı heyecanı yaşanan Eskişehir Sivrihisar Gedelli kasabasında hazırlıklar başladı. Bir yandan izleyicinin yüreğine işlenen Gönül Dağı müzikleri çalarken bir yandan da yeni bölüm beklendi. Peki, Gönül Dağı 120. bölümde neler olacak? İşte TRT1 Gönül Dağı 120 bölüm izle full hd tek parça linki..

GÖNÜL DAĞI 120 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA

2023 yılının son bölümü ile ekrandaki yerini alan Gönül Dağı 120 bölüm izle youtube linki geldi. 30 Aralık Cumartesi günü izlenmeye başlayan Gönül Dağı son bölüm full izle ekranının en dikkat çeken Adem’in, “Acı, çok fazla acı var Ciritçi Abdullah…” sözü oldu. TRT1 ekranının gönüllerde taht kuran yapımı Gönül Dağı yeni bölüme Gedelli köyüne geri dönen Yasemin damga vurdu. Taner’le evlenecekken nikahını bozan Selma öğretmenden intikam almaya gelen Yasemin gözünü kararttı. Milyonların cumartesi günleri takip ettiği bozkır dizisi Gönül Dağı 120 bölümde zehirli mantarla öğrencilerin zehirlenmesine neden olan Selma öğretmen açığa alındı. Haberi duyan Taner ne yapacağını şaşırdı.

TRT1 GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM FULL İZLE 

Taner’e, “Beni açığa almışlar Taner ben okula gidemeyeceğim artık” diyen Selma ne yapacağını bilemedi. 2024 yılbaşı heyecanı yaşanan Gönül Dağı 120. bölümde Gedelli kasabasında zehirlenme vakaları artınca Kenan ne yapacağını şaşırdı. Son saatlerde ishal ve mide bulantısı şikayetlerinin arttığı köyde Adem düğün dernek kurulduğunu, ama gözyaşının geldiğini söyledi. Salgının başladığı köyde portatif tuvalet yapan amcaoğulları köylüden övgüleri kaptı. Yeşim’e mektup bırakıp giden sevgilisi herkesi üzdü. Dilek ile Taner’in oğlu Ali’nin odasına ansızın giren Yasemin hain planları devreye girdi. Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam 8’de..

DİĞER VİDEOLAR