Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 121 Bölüm İzle CANLI! Gönül Dağı 121 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube

Gönül Dağı yeni bölüm geldi. 6 Ocak Cumartesi TRT1 yayın akışında yerini alan Gönül Dağı yeni bölüme Selma öğretmen ile Taner’in sürpriz nişanı damga vurdu. Öğretmenlikten uzak kalan Selma’ya Taner’den büyük jest geldi. İşte 6 Ocak TRT1 Gönül Dağı 121 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

Gönül Dağı 121 bölüm izle full hd tek parça ekranı geldi. Yılbaşı tatilini sonlandırıp yeni bölüme odaklanan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm geldi. 6 Ocak Cumartesi günü TRT1 yayın akışı bugün ekranındaki yerine yerleşen Gönül Dağı dizisi yeni bölüm özeti geldi. Olayların bitmediği Gedelli köyünde yaşananlara göz gezdiren izleyicilere Gönül Dağı fragman izledi. 2024 yılının ilk bölümü için sabırsızlanan izleyiciler Gönül Dağı yeni bölüm var mı sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama yapıldı ve Gönül Dağı 121. bölüm izle ekranı açıldı. İcat tutkunu amcaoğullarının her dakikası olay olan yaşamından kesitlerin geldiği Gönül Dağı 121 bölüm izle youtube ekranında Gedelli kasabası sakinleri tuvaletlerin tıkanmasıyla ne yapacaklarını şaşırdı. Belediye ekipleri sorunu çözmeye çalıştı ama tıkanıklığı bir türlü bulamadılar. Münir Başkan, amcaoğullarından yardım isteyince çare arayışı başladı. Yeni bölümü yayınlanan TRT1 Gönül Dağı son bölüm izle canlı ekranı kaçırmayın. İşte Gönül Dağı 121 bölüm izle linki..

GÖNÜL DAĞI 121 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA

Başrollerini Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü geldi. Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı 121. bölüme okulundan ve öğrencilerinden uzak kalan Selma’nın gözyaşları damga vurdu. Gedelli kasabasında tuvaletler tıkanınca salgın baş gösterdi. Amcaoğulları sorunun kaynağını buldu ve çözüm geldi. Bir daha bu olayın tekrarlanmaması için icat tutkusuna başvuran Taner portatif tuvalet yapınca olanlar oldu. Mantardan zehirlenen Selma’nın öğrencileri bir bir hastanelik olunca panik büyüdü. Öğretmenlikten uzan bırakılan Selma’nın üzüntüsünü görenler hüzünlendi. 6 Ocak Cumartesi günü yayına giren Gönül Dağı yeni bölümde üzüntüsünün bir nebze de olsa dindirmeye çalışan Taner’den Selma’ya nişan sürprizi geldi. Yasemin’in hamlesiyle nişan gecesi nasıl şekillenecek merak konusu oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Gönül Dağı yeni bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Zümre Meğreli

DİĞER VİDEOLAR