Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 129 Bölüm CANLI İZLE! TRT 1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle 129 Bölüm Full İzle KESİNTİSİZ! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Bozkırda bir Anadolu masalı dizisi Gönül Dağı 129. bölüm ekrana geldi. 2 Mart Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı 129 bölüm full izle eltiler harekete geçti. Selma öğretmen ile Taner’in nikah hazırlıkları başladı. Bülbül Divanesi’ni arayan amcaoğulları felaketi yaşadı. TRT 1 canlı Gönül Dağı 129 bölüm full izle ekranı..

Bozkırda bir Anadolu masalı

TRT Gönül Dağı yeni bölüm bekleyen izleyiciye flaş özet geldi. Amcaoğullarının icat tutkusu başlarına yeni bir çorap ördü. 2 Mart Cumartesi akşamı saatler 20.00’ı gösterdiğinde ekrana gelen Gönül Dağı 129 bölüm full izle Selma öğretmen ile Taner’in nikahı için hazırlıklar başladı. Her Cumartesi akşamı izleyicilerin karşısındaki yerini alan Gönül Dağı yeni bölüm Taner, Ramazan ve Veysel, Ciritçi ile birlikte Bülbül Divanesi’ni aramaya başladı. Peki, Gönül Dağı 129. bölüm Taner ne yapacak? Gönül Dağı son bölüm izle 129 bölüm full izle kaçırmayın. İşte Gönül Dağı Gönül Dağı 129 bölüm izle full tek parça ekranı..

TRT GÖNÜL DAĞI 128 BÖLÜM FULL İZLE CANLI 

Bozkırda bir Anadolu masalı hikayesi Gönü Dağı 129. bölüm Taner, Ramazan ve Veysel, Ciritçi ile birlikte Bülbül Divanesi’ni aramaya başladı. Taner’in aklına deprem projesiyle ilgili gelenler amcaoğullarını harekete geçirdi. Bir yandan düğün hazırlıklarının başladığı Gedelli kasabasında Taner, Ramazan ve Veysel deprem konusunda bir icat geliştirmeye karar verdi. Çalışmalar devam ederken Selma öğretmenin iş için bir yere gitmesi gerekti. Taner, Selma’ya ulaşmaya çalışırken çarptığı Bülbül divanesinin iyileşmesi için elinden geleni yapmaya başladı.

Gönül Dağı son bölüm izle Asuman’ın öğrencisi türkü yarışmasına katılmak istedi. Öğrencisine yardım edebilmek için Asuman’ın yaptığı fedakarlık Gedelli kasabasını karıştırdı. Erkan ve Filiz’in ilk buluşması romantik bir şekilde gerçekleşti. Bir süre herkesten ilişkilerini gizlemeye karar veren ikili buluşma sırasında karşılaştıkları kişiyle şoku yaşadı. Gönül Dağı 129 bölüm bu akşam 8’de TRT 1’de.