Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 130. Bölüm Fragmanı YAYINDA: TRT1 Gönül Dağı 130 Bölüm Fragmanı Taner Selma Düğününü Bu Kez Dilek Bozdu!

Evlilik kararı alan Taner ve Selma öğretmenin beklediği gün geldi çattı. Gedelli kasabasında düğün alayı kuruldu. Her şey güzel giderken Taner için geri dönüşü olmayan yola giriş zamanı geldi. Dilek düğünü bozdu. İşte Gönül Dağı 130. bölüm fragmanı..

Evlilik kararı alan Taner

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı dizisinde son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı 130. bölüm, Taner’den Selma’ya, “Sen bana sonsuzluğu verdin. Benim için zaman nerede başladı nasıl devam etti hiç bilmiyorum. Ama sen benim hayatıma girdiğin günden beri zaman bitti bende, dondu. İyi ki geldin” sözleri damga vurdu. Düğün hazırlıkları başlarken Selma, “Ben de sanki rüyada gibiyim. Belki de sonsuzluk dediğin budur” deyince duygular ekrana geldi. Gönül Dağı 130. bölüm fragmanı Taner ile Selma’nın arasına bu kez Dilek girdi. İşte TRT 1 Gönül Dağı 130 bölüm fragmanı..

İŞTE GÖNÜL DAĞI 130. BÖLÜM FRAGMANI

GÖNÜL DAĞI 130. BÖLÜM FRAGMANI

Cumartesi günleri TRT 1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Taner ile Selma öğretmenin düğün masası kuruldu. Gedelli kasabasında düğün alayı hazırlanırken Selma ile Taner arasına bu kez Dilek girdi. Selma öğretmen, “Kalbin onda hâlâ. Öğretmen kızı, Dilek’te…” deyince olanlar oldu. Dilek’e öğretmen kızı diyen Taner fena yakalandı. Selma’ya öğretmen kızı diyen Taner geçmişini kalbinden sökemedi. Gönül Dağı yeni bölüm Taner’in kalbinin hala Dilek’e ait olduğunu anlayan Selma işi bozdu. Gedelli kasabasında Dilek ile Taner’in sevdasını bilen herkesin gözü bu düğüne çevrildi. Peki, Gönül Dağı Taner ile Selma evlenebilecek mi? Gönül Dağı 130. bölüm 9 Mart Cumartesi akşamı TRT1’de..